| alisa201921 a întrebat:

Bună. Din cauza mai multor probleme adunate simt că este o grea perioadă din viața mea peste care nu prea pot trece. Parcă sunt supărată pe toți, nu ma bucur la nimic, sunt foarte nervoasa. Îmi puteți da niște sfaturi … ce as putea sa fac sa alung toată aceasta supărare și sa ma simt bine?

Răspuns Câştigător
| Smmo a răspuns:

Exact cum zici, este o perioada grea din viata ta, gandeste-te ca vei trece peste aceasta perioada. Daca poti, renunta la cate ceva din ce te streseaza sau macar ia o pauza, o vacanta, schimba mediul macar doua zile si cand te intorci vei privi lucrurile mai detasat, poate vei putea gasi solutii la problemele tale.
Poti merge si la biserica, sa te rogi, sa ceri sfatul unui preot.

2 răspunsuri:
| MiraMiraMira987654321 a răspuns:

Ia-ti o vacanta si deconecteaza-te de toate. Nu lua grijile cu tine. La intoarcere va fi bine.

| TheAsp121 a răspuns:

Încearcă să faci chestii noi
Și eu încă trec prin așa ceva da fac chestii naspa ca să uit de întâmplările care nu imi dau pace pe mine datul pe bicicletă în mod neregulat ma satisface și imi place și ma face să uit de chestiile ce ma enerveaza și altele acum nu zic sa iti risti viața ca mine sărind câte 7 scări sper ca ai înțeles ce vreau sa zic