| KarlLagerfeld a întrebat:

Buna.
Din ce cauza sunt bârfit de atâția oameni și denigrat? De când am atacuri de panica pe strada,anxietate sociala severa și tremur si par speriat pe strada unii tot mă defăimează și bârfesc! Zic că aș fi nebun, unii și unele cred că am Parkinson dar eu de fapt ma confrunt cu agorafobie, cu anxietate! Nu sunt nebun sunt doar foarte emotiv și foarte panicat câteodată din cauza că mi-am luat bully și am avut niste probleme cu niste cocalari nebuni (aia chiar erau nebuni nu eu care sunt civilizat).
Și vad și unii prosti/proaste tineri și tinere care fac aluzii când trec pe langa mine și sunt singur că: nici nu respira, tremură, e nebun, e așa e pe dincolo! Cum sa mai mă integrez eu in societate și să mă vindec daca trăiesc într-o țară de retardați mintali? De înapoiați care judecă,bârfesc și denigrează gratuit și chiar rad de unii cu probleme! Eu cred că suntem cei mai needucați din Europa! Eu in viața mea nu am văzut atâta răutate!
Incontinuu cineva trebuie sa comenteze când mă vede sau se uita pe mine ca la mașini străine! Și dacă aș fi nebun dar sunt trebuie mereu sa fiu bârfit? Denigrat? Ce hoit de societate e asta? Ce popor creștin e asta? Sa mă iau de ei voi ce spuneți? Sa ii pun la punct? M-am saturat sa tot tac! Ei cred că dacă mă vad așa speriat eu nu am curaj să îi pun la respect,in condiția in care eu știu ce potențial am,dar mi-e milă de ei! Sunt eu prea bun la suflet dar mult nu o să mai rezist și o să fie nasol pentru unii! Daca nu au bun simt eu de ce sa am? Că zic că și așa comentează nu zice nimic așa că o să continue! Nu îmi spun in fața asta e chestia doar bârfesc și fac aluzii! Au văzut că sunt singur mereu și vulnerabil dar nu știu de ce sunt in stare! Mă subestimează! Ce sa fac? Dati-mi un sfat? Sa ii pun la punct sa le dau teroare? Sa ii las in pace? Voi ce ați face in locul meu?
Eu daca vad că unul e prost sau nebun sau handicapat nu tot continui la nesfârșit sa îl bârfesc și să mă intereseze soarta lui, sa îl bârfesc și să îl fac in toate felurile! Odată vorbesc cu cunoștințele cum e și dacă e așa nebun nu mai reprezintă nici un interes sa vorbesc despre el, sa îl denigrez că doar e nebun,de un nebun nu mai pot eu sa dorm! Dar ei încontinuu când mă văd zic cate ceva de mine! Sfânt nu am fost nici eu și eu am făcut greșeli dar eu nu bârfesc la nesfârșit un om și să îl denigrez, nu mă interesează că nu lucrează ca e prost că e geniu că e sărac, eu îmi văd de viață mea! De ce noi ca popor suntem așa ignoranți, aroganți și rai? Dușmănoși? Și ne dăm și sfinți am făcut când suntem de departe cei mai răi oameni din Europa! Daca le dau teroare tot pe mine o să dea vina că eu sunt rău făcătorul, abuzatorul dar ei te provoacă și tot ei se dau victime!
De aia nu mai pot dormi unii cum sunt eu și ce probleme am și dacă sunt normal sau nu! In ce tara trăiesc de sălbatici? De fasciști? Nu mai are omul voie sa fie bolnav că e făcut praf de societate? Dati-mi niste sfaturi.

Răspuns Câştigător
| Năsăud a răspuns:

Ignorarea completă e exact ca bomba atomică.

10 răspunsuri:
| KarlLagerfeld explică:

Și unii sunt preocupați că nu lucrez de parcă îmi dau ei mâncare sau plătesc ei facturile!

| Năsăud a răspuns:

Răutatea lor nu trebuie să te schimbe și pe tine.
De fapt sunt oameni slabi si merită compătimire.
Dacă intri mai tare in ei si-i intrebi de ce au atâta răutate nici măcar nu realizează, vor spune că e o neputință.
Mai bine fii inteligent si nu intra in jocul lor.
E doar o provocare, o vei trece cu bine.

| KarlLagerfeld explică (pentru Năsăud):

Sa ii ignor complet? happy

| Năsăud a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Da.

| RăzvănelKo000 a răspuns:

Cred că doar ți se pare.

| C?t?lin2025 a răspuns:

Omule, am stat 10 minute să citesc comentariul tău … Auzi oamenii că te bârfesc pentru că ești român și vorbim aceeași limbă. Fă abstracție de ei! Și eu sunt bârfit, oricine e bârfit. Cui îi pasă? Tu rămâi cu ce rămâi, ei cu bârfa. Oamenii sunt la fel din Tokyo până în Belfast … la fel de buni sau răi. Nu contează asta. Sfatul meu: piaptănă-te și mai petrece timpul pe afară. Îmbrăcate ca un om normal și prefă-te om normal. Surpriza! Nimeni nu te mai bârfește ca arați ca ei. laughing Mna?! Poate te așezi pe o banca și gasesti pe cineva cu care să te împrietenești și aia e!

| StoicAnalysis a răspuns:

Si de asta nu mai poti tu dormi noaptea? Cauta sa faci psihoterapie si sa iti cauti un loc de munca. Pentru ca in momentul asta, asta e cea mai mare problema a ta. Nu ca te barfeste vecinul de la etajul 2. Si apropos, vezi ca in majoritatea cazurilor, intervine paranoia atunci cand ai frica de oameni. Tu te gandesti ca ei iti vor raul si te ataca, dar de fapt ei doar observa problemele pe care tu le ai, si le discuta intre ei. Asta nu inseamna ca ei comploteaza impotrivata.

Daca de exemplu eu te vad pe strada ca tremuri si faci "break dance" in legea ta, eu raman uimit, rad putin, daca mi se pare comic, si trec mai departe. Insa nu am in minte un plan malefic in care sa te atac, ca am treburi mai importante de facut. Asta e cazul pentru majoritatea oamenilor care te vad.
Inceteaza te rog sa mai gandesti negativ, si rezolva-ti problemele, ca ele sunt cauza stresului tau etern, nu ce mananca lumea pe la spate.

| KarlLagerfeld explică (pentru StoicAnalysis):

Nu am zis că o să fiu atacat sau urmărit că nu am psihoza am anxietate știu tot ce de petrece,sunt conștient de realitate,nu am realitatea distorsionată. Când tremur și par speriat atunci rad. Azi de exemplu nu am fost așa că am luat o doză mai mare de xanax și deloc nu eram panicat dar și gândurile erau relativ ok.
Mă deranjează că rad și îmi observa acel tremur și moaca de speriat și să mă considere nebun sau altceva,sa mă denigreze,dar sunt momente cand nu mă interesează! Eu vreau doar sa nu mai tremur pe strada și să par panicat dar așa e agorafobia, apoi vreau sa lucrez nu sa mă dau nebun ca alții să îmi fac pensie. Sunt și sănătoși care se dau nebuni pentru așa ceva, mai ales pe dincolo daca ai depresie îți face pensie și nu stie nimeni de tine. La noi daca te duci la psiholog sau psihiatru ești considerat nebun sau handicapat.
Mă gândesc negativ draga amice fiindcă sunt tăcut, nu mă prea plac, nu sunt bine cu mine! Cam toți sunt sociabili nu mai eu nu. Mă frustrează chestie asta! Dosr când am bani sunt puțin sociabil in rest sunt praf daca nu am bani nici la magazin nu pot ieși că mă rupe agorafobia.
E complicata situația mea nu e ușor. Dumnezeu cred că mă poate salva.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Fie ca iti place sau nu, esti o persoana handicapata. Ca asta inseamna sa fi handicapat. Sa ai o conditie medicala care iti limiteaza nivelul de trai. Si nu e nimic rusinos in asta. Ca si eu am fost handicapat in trecut. Tot la nivel psihic. Am continuat sa evoluez, am studiat si inca studiez, lucrez, incerc sa socializez mai des, si vad ca mi-a iesit. Am vizitat si un psihoterapeut pentru a-mi corecta modul cum gandeam asupra vietii.
Tot gandire distorsionata se numeste atunci cand presupui lucruri ce nu sunt adevarate, sau nu le cunosti.

Ignora rautatea, lucreaza la propria persoana si imbunatateste tot ce poti imbunatati la tine. Nu conteaza cum sau cu cine, atata timp cat evoluezi.

Toate cele bune!

| KarlLagerfeld explică (pentru StoicAnalysis):

Mersi frate pentru răspunsuri. Ai tot respectul meu, ai o gândire sănătoasă ești un tip și Smart, filosof.