La varsta ta m-am confruntat si eu cu aceeasi problema si am ales calea "sanatoasa". In sensul ca dupa un set de analize la medicul de familie care mi-au confirmat ca sunt sanatoasa, am ales sa mai pun cateva kg pe mine facand sport!Da ai auzit bine. Facand sport regulat ti se dezvolta pricipalele grupe musculare si nu depui tesut adipos pe tine ci doar muschi.Totodata iti creste si apetitul si o sa mananci foarte bine.Alimentatia trebuie sa se bazeze pe proteine in rincipal:branza, carne, lapte, ciuperci si cat mai multe fructe in special banane. Orezul este foarte bun si ti l-as recomanda seara alaturi de snitel din piept de pui si o salata.Nu trebuie sa mananci mancare nesanatoasa gen fast food! Supele si ciobele sunt si ele importante! Nu cred ca ai probleme grave de sanatate insa e bine sa te vada si un medic.Ai crescut mult in inaltime si greutatea a ramas putin in urma dar cu rabdare si perseverenta se va rezolva! Multa sanatate!
La inaltimea ta, esti foarte slaba. Dupa ceea ce spui. tu nu poti m anca, deci nu poti urma un regim de ingrasare.Indicat ar fi sa mergi la doctorul de familie sa-ti faci analizele. Daca nu iese nimic relevant, poti merge la endocrinolog, poate ai hipertiroidie. Pot fi multe cauzele pentru care tu nu te poti ingrasa. Verisoara mea a fost in aceeasi situatiae, si in cazul ei au fost 2 probleme: avea giardia ( parca paraziti la ficat) si o deformatie s stomacului-era foarte lung.si a fost operata.In concluzie, medical iti rezolvi problema.
Si eu am 13 ani si am 35 kg la fel ca si tine mananc dar nu se prinde nimic eu ma multumesc totusi ca arat asa chiar de multa lume imi zice sa ma ingras mai tare mancand. pe tine daca te intreaba asa ceva cineva spune-le (asa fac si eu binenteles)ca pe tine nu te deranjeaza acest lucru
Incearca sa mananci putin si des. Cu timpul iti va veni pofta de mancare. Ar fi bine sa faci miscare, sa alergi in aer liber ar fi ok. Si nu trebuie sa fii complexata pentru ca esti slaba. Multe isi doresc sa fie ca tine . Trebuie sa te simti bine in pielea ta! Si zambeste cat de des poti, buna dispozitie iti reda si cheful de viata si pofta de mancare.
Lasa vitaminele. Cunosc pe cineva care s-a nenorocit pe viata din cauza lor. Deci. am mai auzit un caz in care persoana respectiva lua o lingura de ciorba si se satura. Avea cancer la stomac. Nu vreau sa te sperii, dar nu cumva sa ai o problema de sanatat. Ori la stomac, ori la hipofiza, tiroida... Mai bine vorbesti cu un doctor
Si eu sunt slaba am 14 ani 1, 58 si 40-41 kg si eu sunt slaba, dar oricat as manca eu mananc mult nu ma ingras
Ee esti tanara si ai un metabolism inca foarte activ, ai putea sa mergi la un nutritionist pentru orice eventualitate
Fast foodul te-ar rezolva 100%! fostul meu iubit avea 27 ani era scandura manca la greu si i-am zis ca e garantat sa manance 2 shaorma pe zi si s-a ingrasat cat a vrut el, dar sincer sincer? mai bine kg in minus decat kg in plus asa ca bucura-te, pentru ca esti fata