| natalia_5717 a întrebat:

Buna din nou! Avand in vedere faptul ca(din pacatesad ) sunt 2 tabere pe TPU din care as putea face si eu parte? Imi puteti da mai multe detalii despre membrii taberelor respective? Multumeschappy

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Faci parte din acel grup al persoanelor simpatice, inteligente si dragute.happyAsta cred eu despre tinebig grinTine-o tot asa!:happywinking

21 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Eu fac parte din TPU si tu la fel. Ma bucur ca nu fac parte din nici o bisericuta, daca acestea exista, pentru ca nu am simpatie si antipatie pentru nimeni, in mod special.
Fii tu insati si vei vedea ca te vei simti bine. Alegeti prietenii cu care poti sa te intelegi si cu care sa comunici cand ai nevoie de sfaturile lor si in restul timpului sa ne vedem facand cat mai multa activitate pe TPU si atunci vom fi cu totii multumiti, dar cred ca, mai multumiti o sa fie cei pe care putem sa-i ajutam, iar ei la randul lor sa te ajute pe tine. Eu deja te-am primit in "tabara"mea, fii binevenita.

Janina
| Janina a răspuns:

Faci parte din TPU, o tabara mare si unita

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Nu ti-e bine in tabara in care esti? Eu ma simt extrem de comfortabil in "tabara ceor care nu fac parte din nici o tabara".

| Bunicul62 a răspuns:

Fata mosului nu vad taberele pe unde or fi tabarit si am mers si eu ceva pe aici.Eu nu stiu de ele si nici in sat la mine nu a auzit nimeni mare lucru.Mai sunt si zurbagii dar putini si zgomotosi, cu aia sa nu te amesteci ca o sa semeni cu ei.Vad ca o nepoata zice de bisericute noi in sat avem doar o Sf Biserica si acolo mergem si ne rugam Poate voi aveti alta moda si fiecare cu a lui,

prfml
| prfml a răspuns:

Sti ceva ce nu stim noi? Spune-ne ce informatii ai si dupa aceia stim ce sa-ti raspundem.

| tukhey23 a răspuns:

Ma amuza cand uni zic:pe TPU sunt 2 tabere! dar invizibile.
Eu zic sa numai pui astfel de intrebai, pentru. ca pe TPU. nu exista nici un fel de tabara... daca e, anunta-ma.
Dar eu raman la parerea ca nu sunt tabere, sau mai stiu eu ce.Fii tu, doar atat happy

| tukhey23 a răspuns:

Andreea:ma ajuti si pe mine cu ceva?happy

| DenissaDeea a răspuns:

Probabil! sa zic ca ai dreptate! ca ar fi doua tabere, dar nu cred! mai degraba as crede ca exista cateva persoane care se voteaza intre ele, dar asta nu s-ar traduce ''tabere/bisericute''voteaza din dorinta de a ocupa cu un loc mai sus in top.
Dar nu are importanta ''taberele''. Important e sa nu uitam scopul acestui site, de a ajuta si sa fim ajutati, nu as putea sa iti dau detalii despre ''tabere''ca nu ma intereseaza, dar in schimb te apreciez si tu decizi in a alege o tabara succes si tine-o tot asa.

| Wtf9000 a răspuns:

Din cate vad faci parte din tabara celor care stiu sa scrie romana. E bine. happy laughing

| Wtf9000 a răspuns:

"nu fii rau" se scrie cu un singur i. tongue

| andreea_8479 a răspuns:

Tabere...nu
suntem un singur grup sh formam o singura tabara...bn..eu asa cred
poate u vrei sa spui de EXPERTI tpu...sunt cei cu experienta sh isi merita acest titlu.insa dupa cum bine ai vazut ei sunt dispusi sa ajute p toata lumeawinking
suntem o familie sa spun asatonguevrem sa ajutam sh sa fim ajutatiwinking

| andreea_8479 a răspuns:

Spune tukhey23winking

| kh1ss a răspuns:

Grim... nu fi rau :p

| kh1ss a răspuns:

Ma scuzi grim... tocmai m-am trezit... inca sunt putin adormita :p

| borsec a răspuns:

Pai stai mai multe zile pe aici si vezi cui li te-a laturi.

| ellai a răspuns:

Chiar as vrea sa vad cand o sa se termine toate aceste certuri si sa se distruga "bisericutele". desi site-ul a fost creat pentru ca toti sa se ajute intre ei fara pretentii se pare ca unii nu au fost de acord sad.

| Cryss a răspuns:

Ce tabere melina thinking Eu nu stiu de nici o tabarahappy, parca toti suntem egali aici tongue. Sau eram?laughing
Stai linistita happy. Si totusi de curiozitate ce tabere sunt si care sunt membrii de care ai auzit? thinking

| Cryss a răspuns:

Grim nu esti normal laughing. Sau ar trebui sa scriu "estii" sa ma corectezi si pe mine laughing.

| guess_who a răspuns:

Pai din cate am observat aicihee hee
Sunt cei de partea lui Emil contra taberei formata din anna si sectantii ei laughing
Nu ma condamnati ca sunt sincera si zic pe fata, dar asa sunt eu si in plus sunt noua p`aci happy

Si acum sa curga cu stupizi laughing
PS: Nu cred ca e o tabara, dar clar e o rivalitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, toti trebuie sa fim egali. Poate unii cred ca sunt 2 tabere dar sa speram ca nu sunt.Sa fim neutri. Tu trebuie sa fii neutra. E cel mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ne-ai dezvaluit aspiratiile tale, am fi putut analiza problema ta la o masa rotunda intre tepeuisti si te.am fi sfatuit ce este mai bine pentru tine.asa ca, trebuie sa te descurci singura in valtoarea tepeu-ului.