Mda... "povestea" e foarte asemanatoare cu a mea. Eu zic sa incerci sa il uiti. Poate nu te-a iubit atat de mult cum l-ai iubit tu pe el. Resemneaza-te. Ca altceva nu ai ce sa faci. Raspunsurile intrebarilor tale ti le poate da doar el. Numai el stie ce a fost in capul si sufletul lui. Daca vrei sa te "reorientezi", atunci nu mai privi in trecut. Lasa intrebarile astea si vezi-ti de viata. Asa e cel mai bine. Bucura-te ca ai scapat de el, si ca nu ti-ai pierdut si mai mult timp cu el.
Bafta!
Buna! Nu stiu, am mai gasit la un utilizator aceeasi problema.Ma repet.Am fost casatorita, iar dupa 5 luni de la nunta l-am gasit pe sot cu o colega in pat si mi-a zis ca nu e ceea ce pare. Zi mersi ca nu ai trecut si tu prin asta, sincer.Trebuie sa fii fericita ca s-a terminat.Probabil e cu persoana aceea inca de cand era cu tine, asa ca...Incearca sa iesi cat mai mult, doar asa vei reusi sa scapi de sentimentele pe care inca le mai ai pentru el.Mult succes!
Cred ca problema este ca ai dat totul prea repede. dar curaj, omul din greseli invata
O sa ii para foarte rau! iti zic sincer si zic din propria experienta.Prietena mea mi-a oferit totul si eu in schimb nimica. Mi-am gasit pe cineva, am fost ca ea si adica cu mai multe persoane.Am si inselat si nu am dat dovada de maturitate. A trecut timpul, am ramas singur si am vazut pe ea de cateva ori. Mi-am dat seama ca ceva nu este in regula cu mine. Mi-am dat seama ca ea este totul pentru mine si mi-am zis oare ma poate ierta? M-am schimbat foarte mult si pot sa zic ca acum lupt pentru ea.Deci vreau sa zic ca o sa ii para foarte rau pentru ce a facut, doar este o chestiune de timp, pana isi da el seama, adica daca o sa vrea, sau este prea orgolios si incapatanat. Dar asculta la mine, am patit si nu pe pamant nu este mai frumos lucru, decat sa iubesti si sa oferi. O sa vrea sa iti vorbeasca, sa te asculte, sa te alinte si sa iti dea atentie.Numa sa nu fie prea tarziu! Eu pot sa zic ca sunt mai norocos, vorbesc cu ea in fiecare zi si ne vedem in fiecare weekend si sper sa fie bine! imi pare rau pentru tine, am facut prostii si stiu cum este sa iti bati joc de cineva! Viata merge inainte si capul sus