| MinheKoloSineJudas a întrebat:

Buna din nou TPU, poate ma stiti recent din intrebarea cu mondial mt2 inca astept un raspuns folositor, acum revin pentru ca dupa 2 zile. nu stiu cum sa va zic eu sunt un fan al parcourului simi place sa fac tot felul de scheme ma dau peste cap stau in maini 2 -3 min si obosesc si am doar 12 ani si am facut intr-o zi parcour si am cazut cu cerebelul crying cu ceafa de coltul unei mese dintr-un parc si am fost si la doctor si de atuncia mi se intnpla chesti ciudate fiind sfrsitul scoli eu trec pe a 7-b si mi se intnpla chesti ciudate de ex mama si tata sunt de ce... decedati si eu stau cu bunica. dumnezeu so ajute si pe ea. si noaptea ea cand e nu stiu. la vecini sa uunde merge big grin eu stau singur in casa si se aude zgomote si se aude parca de deasupra mea "fugii fugii" sau ceva de genu fuu.nu stiu sigur dar ma ingrijoreaza si parca cand merg pe strada catre scoala sau cu copii pe afara ametesc mi se amesteca stnga dreapta in cap tot nu mai pot misca nimica pentru un timp parca paralizezi si e si cu prietena.Nuj cum sa va zic parca ea cu prieteni mei vad ca se aproprie spre mine dar eu cand de fapt sunt sigur pe hinta. Dupaceia spre seara cand ma culc mereu visezi cu mama si tata. 2 zile la rand asa a fost si sunt lucruri bune si vad ca sunt in RAII! cryingcryingsadcryingcrying si dupa aceea parca sa daramat totul de parca nu era prieteni au plecat in vacata acum ultima saptamna de scoala prietena m-a parasit, sad si nu stiu ce sa mai fac parca nu mai are rost viata asta[[[ un sfat va rog[]]]

3 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Sinucide-te.

| Schizophrenic a răspuns:

Pai sa nu mai cazi cu cerebelul!

| mery_2589 a răspuns:

Poate ca totte astea ti se intampla datorita acelei cazaturi incearca sa nu te mai gandesti la aceste lucruri si sigur nu o sa ti se mai intample! orice s-ar intampla viata merge inainte