| Molusca a întrebat:

Bună! Domnul diriginte a scris pe grupul clasei:
"Ora 08:00-cursele pentru Condeești, ora 09:00-cursele pentru Bărcănești."
Problema este că n-am înțeles la ce ora trebuie să vină microbuzul.
Dacă festivitatea de deschidere a noului an școlar va începe la ora 9:30, la ce oră vine microbuzul corect?
Eu locuiesc în Condeești, dar trebuie să ajung în Bărcănești.
Eu cred că microbuzul corect este cel de la 09:00, deoarece este cel mai aproape de ora deschiderii noului an școlar, dar vreau să verific dacă am înțeles sau nu.
Mulțumesc!happy

4 răspunsuri:
| CIaudiu a răspuns:

Pai e cel de ora 08:00 pentru ca de acolo esti tu. N-are nicio treaba ca ora e mai apropiata sau mai indepartata de cea in care se deschide festivitatea. Nu ajungi intr-o secunda acolo.
Luand in vedere cate opriri trebuie sa faca, cat trebuie sa mearga, timpul se va apropia de 09:30, si nici nu cred ca vrei sa cobori fix cand incepe. Trebuie sa se faca anumite pregatiri cu elevii la cum trebuie sa fie asezati, sa fie dezinfectati s-a.m.d. inainte de inceperea festivitatii.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Microbuzul tău este cel de la ora 8, deoarece respectivul vine la Condeești, unde stai tu.

| Molusca explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Dacă microbuzul meu este cel de la ora 8, cum îți explici că festivitatea de deschidere a noului an școlar începe tocmai peste o oră și jumătate, adică de ce am aștepta o oră și jumătate până începe festivitatea? Eu totuși cred că este cel de la ora 9, deoarece, cum am mai specificat, este cel mai aproape de ora la care va începe festivitatea.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru Molusca):

Păi dacă tot ești așa confuz, de ce nu vorbești cu dl. diriginte, să lămuriți situația.