Eu te-as intreba de ce te straduiesti asa mult. Daca tot vezi ca nu esti construita sa fii un "animal de haita", fii un pic mai aroganta, nu incerca tu sa-ti faci prietene, lasa-le pe ele sa vina la tine, daca vor veni. Daca nu vor veni, aia e, macar nu te umili incercand sa le cersesti prietenia. Eu ca barbat pot doar sa presupun ce anume le face pe fete sa nu se inteleaga. Am auzit ca sunt foarte invidioase una pe alta, iar daca tu iesi in evidenta si le eclipsezi intr-un fel sau altul, nu te mai vor prin preajma. Se mai poate sa ai ceva care respinge si de-asta sa nu te vrea in grupul lor, ceva gen: "nu e destul de cool ca sa ne intovarasim cu ea". Nu te cunoastem, deci doar tu poti sti care dintre variante este valabila.
Buna,
In primul rand, ai facut referie doar la fete... dar cu baietii, te poti intelege?
Cu cate fete ai incercat sa vorbesti si ai vazut ca nu iese de nicio "prietenie"? Poate este doar o problema de perspectiva, zic si eu.
In al doilea rand, la locul de munca... situatia sigur sta mai diferit putin, nu cred ca are legatura doar cu fetele. Asta poate se intampla pentru ca doar fete ai in echipa (sau nu), si nu te intelegi cu ele. Dar aceasta este o problema generala, privind locul de munca... multe persoane nu se integreaza in echipa si in grupul respectiv, fie ca este vorba despre fete si despre baieti. Si eu prima data am fost cumva exclus, dar dupa lucrurile s-au indreptat foarte bine.
Si in general, factorii care influenteaza aceasta separare de grup, ar fi:
- lipsa de interese comune (pe langa lucru);
- obiceiurile vechi ale celorlalti;
- formarea deja a anumitor legaturi de prietenie;
- posibil si aspectul sau diferiti factori fizici;
- modul de gandire si incerarea evitarii anumitor discutii si momente;
- cel mai probabil, si altele...
Insa, tu ai urmatoarele variante:
- incerci sa te schimbi tu si sa devii ca persoanele respective (nerecomandat);
- lasi totul asa cum este, si continui sa te simti rau din cauza asta;
- nu te schimbi, incerci sa faci ce poti pentru a stii ca tu chiar esti o persoana de treaba, care ajuta lumea (optional) si se simte bine in pielea ei, si astepti sa dai de persoanele potrivite in viata ta, langa care sa te simti bine, nu langa orice persoana care te respinge.
Si o ultima intrebare, merita sa te simti tu rau din cauza lor?
Pana atunci, numai bine si multa bafta sa ai! ^_^
Deci cu baietii ma inteleg foarte bine, iar in echipa asta suntem-toate noi, deja s-au format bisericutele iar eu am ramas pe langa, suntem si 5 era de asteptat ca una sa ramana singura, si cu toate astea am fost mereu foarte draguta cu ele si comunicativa, m-am integrat in toate activitatie facute aici la munca
Problema este ca eu sunt o persoana linistita si mai serioasa iar ele imi vorbesc ca la usa cortului si nici nu avem mult timp de cand ne cunoastem-ca sa ne permitem
Deci pana la urma, ai vrea sa nu mai faca asta, nu?
In acest caz... nu prea le poti schimba, asta sunt ele.
Dar ai dreptate, nu ar trebui sa vorbeasca asa, mai ales ca inca nu va cunoasteti asa de bine, dar... asa este lumea. Pana la urma, ori o sa se schimbe ele, ori tu, ori o sa vina persoanele care conteaza si langa care o sa te simti mai bine.
In general o prietenie adevarata nu se castiga cu una, cu doua. Nu te stresa, o sa gasesti intr-un final si fete cu care sa te intelegi, trebuie doar sa fi tu însăți. Bafta