Inafara de ce scrie pe net, gen informatii despre trupa, stiu ca shin impreuna cu strify si kiro fac DJ sets ( in general in Europa ), ca yu canta la o noua formatie. shin s-a ras in cap ( nu mi-a venit sa cred cand am vazut, dar a facut si un Vlog pe care s-a vazut clar ca fotografia nu era un fake).
in afara de chestiile astea, stiu destule din interviuri, gen ca Shin a invatat sa cante la tobe de cand avea 14 ani, il adora pe SpongeBob, ca ii place foarte mult muzica lui Colette Carr si Alicia Keys, si ca iubeste sa faca cosplay ( asa cum arata si unele poze de pe net ). de asemenea, s-a imbracat in femeie in nenumarate randuri, de aici si celebra Rosetta;)). i-a facut vizite lui yu in LA iar in prezent se implica mai mult in cariera de DJ, in timp ce yu si-a reluat activitatea pe scena.
nu se prea mai scriu multe despre ei, insa trebuie sa spun cu mare parere de rau ca urasc faptul ca s-au despartit. erau geniali si puteau ajunge si mai departe. sunt un fan inrait al acestei trupe, si pot spune ca este formatia mea preferata. m-as bucura enorm daca ar reveni, insa in formula completa ( o singura modificare ar fi benefica: romeo nu ar mai merita o alta sansa de a canta cu ei ).
PS. : stiu ca s-a facut chiar si o petitie in care 7659 de fani au semnat ca doresc ca Cinema Bizarre sa revina ( cred ca asta este linkul : http://www.petitionvoice.com/we-want-cinema-bizarre-back-petition.html; ai putea semna si tu, poate cine stie va avea candva vreo valoare).
LisaJulie întreabă: