Am venit aici doar să spun că am evaluat această întrebare cu nota 10. Aur curat.
Nu v-ati intalnit niciodata, dar v-ati intalnit acum 3-4 ani, iar acum 5 luni v-ati cuplat pe net, dar nu era o relatie pe net.
Sa fim seriosi, esti urata.
Si ti-ai facut sperante aiurea.
Cat a drama... acum serios, ai scris un roman aici.
Eu ma oftic ca am citit toata drama asta absolut inutila.
Nu prea exista un miracol pentru oprirea dureri, poate doar morfina.
Iar asa, ca fapt divers, cand el te iubea intens, tu l-ai tinut la distanta, intre timp, iubirea lui fiind nealimentata de tine, s-a stins incet cu incet. Cand se stingea iubirea lui, a ta prindea contur, si uite asa rorurile s-au inversat el a ajuns sa nu te mai doreasca si uite asa povestea s-a sfarsit prematur.
Cand o persoana te iubeste, trebuie sa profiti de asta.
Cel mai frumos e cand doua persoane se iubesc simultan inca de la inceput. Cat timp nu exista acel echilibru, lucrurile sunt imprevizibile.
Vorba aia, apreciem ce avem abia dupa ce pierdem.
Been there, done that. Nici o chestie, 2 ani de zile am stat cu o tipa la distanta, ne vedeam cat puteam, dragoste mare(cel putin din partea mea)finalu? tragic, nu am facultate , mai tragic de atat, Nu sunt din orasu ei si dupa 2 ani a realizat.Si mai tragic, masa nu poate acepta pe cineva care nu are facultate. = numai ma apuc de relatii pe net