Iti inteleg starile pentru ca si eu le-am trăit si uneori le mai traiesc si acum.Si eu la randul meu imi doream aia si aia si dupa ce le făceam nu ma mai simteam ok.Sau eram presată sa fac aia sau cealalta si imi era incomod.Eu nu am prieteni căruia sa ma destăinuie si toate problemele altora se sparg in capul meu.Si mie imi e dor de oameni, doar ca eu consider că la cum au ajuns omenirea azi nu prea mai am de ce sa tin vreunu in preajma mea si multe altele.
Cred ca poti sa te gândesti real ce vrei, sa iti amintești ce te făcea pe tine fericită si sa faci.Sa iti faci o relație poate, sa faci exercitii fizice acasa, sa citesti lucuri captivante, sa faci excursii orice doar sa nu te mai gândesti la stările de rau.Nu te mai presa pe tine sa faci lucruri pentru ca iti trece vremea, pentru ca nu vei face altceva decât sa te panichezi si mai tare.Ai abia 22 de ani si daca esti sănătoasă fizic crede-mă, ai timp de toate doar sa te lasi un pic dusă de val.
Doar atat mai am de adaugat,o idee: simt ca sunt prea obsedata de curatenie si cand vad putin praf sau dezordine in casa mea, pur si simplu innebunesc dar in sinea mea(adica nu tip, nu plang, pur si simplu tac si inghit, dar la modul patologic).
Chiar dacă e pandemia asta, ieși cu prietenii dacă spui ca ai, încearcă sa te mai și distrezi, nu ți mai face atâtea griji și gânduri. Curățenia o faci pentru ca simți tu și ca vrei tu, nu ai chef, nu face, nu e nici un capăt de tara, adică da ți seama de proporțiile problemelor și mai lasă-le sa treacă, sa se rezolve și de la sine, cauta activități ocupați timpul
Era mai bine ca tu sa traiesti viata unui bolnav de cancer si el viata ta, el aprecia faptul ca e sanatos si tu nu-ti mai faceai grijile astea.
Faptul ca ai peste 18 si ai tai nu te-ar lasa la un psiholog spune multe despre tine...