| frum a întrebat:

Buna dragii mei! Ce parere aveti despre prenumele Codruta? al doilea prenume al meu este Codruta, insa colegii mei de liceu rad cand aud acest prenume al meu si fac misto pe seama mea.Suna urat, distractiv, sau cum vi se pare voua, sincer? Multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne,e un nume divin!

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mi i mi place acest nume, este frumos, oamenii sînt răi nu îi băga in seamă.

| Lamaitzza a răspuns:

Este doar un nume, din punctul meu de vedere nu este asa e important ce nume ai, mie mi se pare dragut, incearca sa iti ignori colegii, intr-o zi se vor plictisi sa faca haz de numele tau. happy O zi buna iti doresc!

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Ignora-i! E un nume frumos, de-al nostru, romanesc.Fi mandra de el.

| Anonima264 a răspuns:

Salut!
Sfatul meu ar fi sa-ti ignori colegii deoarece nu au ce face!
Mie mi se pare un nume chair super dragut, dar c el mai mult conteaza sa iti placa tie numele tau, nu sa ii placa altcuiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este urit, din contra. Dar este un nume des intilnit in Ardeal si presupun ca louiesti in alta parte. In Ardeal se intilnesc prenumele Codru sau Codrut (m) si Codruta (f), care, cum observi, vine de la codrul atit de iubit de romani.

| frum explică (pentru anonim_4396):

Locuiesc in Ardeal si euhappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru frum):

Pai atunci, colegii tai cum de nu au auzit de acest nume?! Daca sint atit de... spune-le scurt ca nu tu ai ales numele, nu aveai cum. Si fii mindra de el pentru ca nu ai de ce sa te rusinezi.
P.S. Azi TPU merge foarte greu, de asta nu pot raspunde repede.

| anonim_4396 a răspuns (pentru frum):

Atunci, colegii tai cum de nu au auzit de el? Daca sint atit de... limitati, spune-le scurt ca nu tu ai ales numele pentru ca nu aveai cum. Dar fii mindra de el. Nu ai de ce sa te rusinezi.