Sunt de acord cu bishop si cu tine silvia, eu as propune mai multe imbunatatiri ale siteului:
1.sa putem vota raspunsurile si cu:creativ, dragut/placut, sau interesant
2. mi-as dori sa vad cine mi-a pus voturile, toate!
3. mi-as dori sa apreciez si intrebarile cu:stupid, folositor sau amuzant
va pup!
Mie mi-ar placea altfel :
De exemplu cand dau la "Raspunsurile mele", in dreptul fiecarui raspuns sa scrie : 2 folositori, 5 nefolositori, 1 amuzant, 0 inteligent, 4 stupid.
Adica sa nu mai accesez din nou... intrebarea. Sa-mi pot vedea voturile direct din "Raspunsurile mele".
Intelegi?
Mie mi-ar place, sa existe o metoda mai simpla de a vedea, de la cine ai obtinul voturile...(in special stupidele!)am pierdut mult timp cautand ...pe ala care-mi da stupide "cu galeata"!
E ok ideea ta, dar mie mi-ar place sa putem vota si intrebarile cu folositor, nefolositor, amuzant, inteligent si stupid
O susţin pe Cami! Este mult mai practic să vezi în profilul tău. Faci economie de timp, ceea ce înseamnă că poţi ajuta mai mulţi oameni. Şi nici nu te plictiseşti de recitit aceleaşi întrebări şi răspunsuri încercând să vezi cum a fost apreciată contribuţia ta.
Nu e rea ideea.Chiar nu stiu ce rubrici ar mai putea fi, dar mi se pare destul de ok ideea asta.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
sabin89 întreabă: