| Nimeni91 a întrebat:

Buna dragilor! A mai avut cineva probleme cu aplicatia Zoom? Eu,da, am avut si nu inteleg de ce se aude asa de prost sunetul. Am verificat toate setarile si sunt in regula. Nu inteleg. Ceea ce este ciudata este ca,unori, nici eu nu îi aud pe profesori, dar nici ei pe mine, sau se aude un sunet distorsionat si anul asta cred ca tot pe zoom vom face orele. Ati avut si voi problema asta? Si nu numai eu o am. Mai multi colegi spun ca se petrece tot acelasi lucru, insa profesorii nu cred si nu vor sa asculte.

3 răspunsuri:
| BlackPixel a răspuns:

Salut!
O multime de persoane au avut aceasta problema si nu grantam ca raspunsul asta ti-o va rezolva, dar te putem sfatui cu ce i-am sfatuit si pe altii (unora le-a mers, altora nu):
Primul lucru: daca se aude distorsionat poate fi, evident, o problema cu microfonul "fizic", componenta device-ului care inregistreaza si transmite vocea ta.

O intrebare FOARTE importanta: ce device ai?

| Nimeni91 explică (pentru BlackPixel):

Buna! Am folosit tableta pentru orele online, si nu cred ca este de la microfon, intrucat am incercat sa fac un apel video cu o colega si se auzea perfect.

| BlackPixel a răspuns (pentru Nimeni91):

Păi. Depinde de tableta ta (marca și modelul).
De cele mai multe ori când am ajutat la probleme cu microfonul de la Zoom, era o problemă de la un "driver" care a trebuit reinstalat.
Nu îți garantez că o să îți pot rezolva problema numai dintr-un driver, dar merită încercat.