Cererea în căsătorie ar trebui sa fie din sinceritate, numai voi doi, într-un peisaj frumos, nu cu mulțime, că acolo e oarecum forțare din partea lui(bărbatului/tânărului), cererea ar trebui sa fie săvârșită în liniște, in doi.
Eu vad cererea de casatorie ideala in felul urmator: Locatia sa fie una romantica, undeva pe o insula exotica, pe o plaja pustie unde sa fie doar el si ea. Sa fie in jur numai palmieri, nisip fin si sa se auda doar sunetul valurilor oceanului.
Stiu ca uneori cererea in casatorie se mai face ori in public, ori de fata cu cativa prieteni.
Dar parerea mea este ca e mult mai bine sa fie singuri partenerii, fara persoane de fata. Pe mine personal m-ar deranja sa fie prezenti tot felul de indivizi cu care eu nu am nicio treaba si pe care probabil nici nu ii plac. Asta pentru ca mi-ar strica si cheful si momentul cand mi-e lumea mai draga cu prezenta lor.
Si baieti, nu uitati ca exista varianta in care ea sa zica "Nu". Acum sunteti de acord ca e mai bine sa fiti doar voi doi? Fiind singuri o sa primiti un raspuns sincer.
Daca e lume de fata si ea spune "Nu", imi pare rau pentru voi.
Desi e si mai grav daca ea spune "Da" numai de rusine ca sunt oameni de fata. Si a doua zi va spune ca nu vrea sa se casatoreasca cu voi si ca a fost constransa de situatie si de aceea a spus "Da".
In niciun caz nu ar fi ok undeva prin Romania pe la Saturn, printre sutele de familii care stau cu burtihanul la soare, lesinati pe cearsaf, cu coji de seminte si doze de bere peste tot, si cu sunetul valurilor poluat de vanzatorii ambulanti care striga "Pooorumb fieert, pooorum fieert aveeem!"
Am vazut cereri in casatorie facute printre masinile parcate in spatele blocului. Wow. Impresionant, ce sa zic. Si a doua zi se duc tot in spatele blocului, sa duca punga cu gunoi la tomberon.
Unii fac cererea in casatorie la tara, in Cucuietii din Deal pe batatura lu' mamaie Georgeta. Ca sa fie neamurile de fata. O cere pe biata fata in casatorie imbracat in pantaloni scurti si papuci cu sosete. Eventual dupa ce s-a duc sa isi faca nevoile la wc-ul din fundul curtii ca nu mai poate saracul de emotii.
Si 3 secunde mai tarziu incep toate neamurile sa pomeneasca de copii "Da' cand faceti un copil?".
In fine. Baieti, sper ati prin ideea. Daca tot o cereti, macar faceti asta intr-un loc calumea care sa ii placa si ei, si de preferat sa fiti doar voi doi acolo.