Țin minte o singură dorință, pe care mi-am pus-o pe la vreo 10-11 ani într-o seară. Era tot ce-mi doream atunci pentru că intrase într-o depresie. I-a luat ceva până să se îndeplinească... dar e acel sentiment de "mersi steluță căzătoare.pwp"
Da inseamna ca un meteorit a intra in astmosfera planetei, nu cade nici o stea, o stea e de 100 de milioane de ori mai mare ca pamantul ar fi imposibil asa ceva
Da, imi pun o dorinta. De fapt, stiu cum pare, dar mereu cand privesc la stele imi doresc ceva.
Iar pentru mine, caderea unei stele, sau stelele in general au o semnfificatie putin diferita pentru mine.
Caderea unei stele reprezinta moartea cuiva
Desigur. Dar ar putea sa insemne si altceva.
Si eu cand eram mic mi-am pus o dorinta si am avut ghinion, am ramas traumatizat in urma unui accident si de la acel eveniment nu imi mai pun nicio dorință, acum mai mi-am revenit
Dar a fost doar un moment. Tu ce vezi cand privesti stelele?
Eu odata mi-am dorit ceva, si nu la o stea cazatoare, asa... la stele in general, si dimineata s-a intamplat ceva. Nu pot zice ca, gata, stelele sunt de vina. Acestea sunt doar o parte frumoasa a vietii care ii fascineaza pe oameni si ii face putin mai visatori daca le privesc asa. Asta e bine si frumos. Cu totii avem nevoie de putina "magie" in viata.
A si ai grija cand iti doresti ceva, crede-ma. Stiu prea bine ce inseamna o dorinta implinita si dupa sa iti fi dorit sa nu se fi intamplat niciodata. Dar bine... toata faza cu dorintele este o alta parte despre care as putea sa vorbesc ore
În primul rând nu cade nicio stea ci sunt niște particule provenite de la comete ce ard în apropierea atmosferei noastre.
În al doilea rând în unele culturi e ceva de bine, în altele ceva de rău dar adevărul e că nu se va întâmpla absolut nimic dacă vezi una sau îți pui o dorință.
Mai îmi pun dorințe, dar doar din lipsă de ocupație.
Ce dragut
Mă bucur că ţi se pare drăguţ.
anonim_4396 întreabă: