| Cami2003 a întrebat:

Buna dragilor!
In căminele de stat ( din București) se fura din obiecte personale (haine, laptopuri, bani chiar)? Îmi este foarte teama ca o să ajung sa mi se fure lucrurile. Știu că poate par paranoica, doar că am dat peste tipuri și tipuri de oameni, iar unele persoane fac astfel de lucruri doar că să își bată joc. In liceu aveam colege care dădeau banii pe țigări, și apoi cerșeau prin clasa, sa le dea cineva bani pentru alte lucruri necesare, sau chiar furau din ce găseau pe bănci, și, pentru niste fete care păreau atât de bine îmbrăcate și machiate, cu unghii perfecte, mi se părea ciudat. Sau era coltul celor care nu se spălau niciodata, și a venit asistenta socială la ușile lor, că să vadă ce condiții au, decente, de altfel, doar că le era lene.
2) Am înțeles, de la colegii mai mari, că nu trebuie să îți desfaci bagajul, pentru că mereu cer unii sa fie mutați, dar nu este corect, pentru că, daca mă înțeleg cu colegii de camera, de ce sa mă mut, doar pentru că vor unele persoane? As mai avea o întrebare, este adevărat că dacă am o sora, pot sta cu ea in camera? Frații de același sex pot sta împreună.

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Da, se fură - ca de altfel, in toată românica

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Da, se fură. Astfel trebuie să ai grijă, mai ales de valori. 2. Nu te obligă, nu te forțează nimeni să schimbi camera. 3. Dacă primiți repartiție împreună în același cămin, poți cere să stai cu sora în aceeași cameră.

| Cami2003 explică (pentru sadrian46):

Ok, mulțumesc!
Atunci trebuie sa am grija cu furatul.

| Cami2003 explică (pentru sierra1):

Sincer, chiar dacă e mai mic prețul, acum chiar mă tem. Sa vad că mi-au furat cardul sau laptopul, nasol.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Cami2003):

Https://www.bravosport.ro/......ip-in.html
Așa se poartă banii și cardul, ziua, noaptea.
Laptopul lângă tine tot timpul.
Trebuie doar să ai grijă.

| Cami2003 explică (pentru sadrian46):

Mulțumesc!