| iulia0514 a întrebat:

Bună dragilor, în primul rând vreau să urez un sincer la mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor!

Când inima în piept îți bate
Să-i mulțumești ca te-ai născut
Ca de n-ar exista femeia
N-ar fi prezent, n-ar fi trecut.

Când simți atingerea iubirii
Să-i mulțumești ca e a ta, ca de n-ar exista femeia nici noi nu am exista.
Când îți privești crescând copiii tot ei atunci sa-i mulțumești, ca de n-ar exista femeia n-ar fi nimic din ce trăiești.

Fă-ți timp mereu sa-i dai o floare
Arătai dragostea mereu
Ca de n-ar exista femeia nu am exista nici tu nici eu!
Versuri Nicolae Panait.

Întrebarea mea este următoarea: Ce înseamnă pentru voi femeia?
Pentru mine înseamnă viața fără femei nu am exista dar totuși as vrea sa știu părerea voastră!

46 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Femeia pentru mine e un om, un pion la fel de important al unei societati precum barbatul. O societate are nevoie de ambele sexe, in primul rand pentru perpetuare iar de acolo pentru alte activitati conexe. Totusi asta cu "fara femei nu am exista" e la fel de valabila si ca nici fara barbati nu am exista, doar femeia nu ramane singura insarcinata, anatomic are nevoie de un barbat, adica sa nu o luam pe urmele bibliei unde se crede ca o virgina a fost lasata gravida de un duh sfant. Da, fara femeie viata e 'pustiu', iti poate face viata mai frumoasa dar de multe ori ti-o si poate complica, e o fiinta cu dus si intors. La fel ca barbatii au atat calitati cat si defecte, ca orice om de altfel. Eu unul nu voi pune femeia pe un piedestal, le respect pe cele care merita respectate, insa sunt multe femei care nu merita respect din cauza faptelor pe care le fac ceea ce le trage in jos pe cele care chiar merita respect si sunt niste doamne in adevaratul sens al cuvantului.

| iulia0514 explică (pentru Drimmero):

Frumos spushappy dar sa ști ca dacă ar dispărea bărbați avem destule bănci de spermă la dispoziție pentru a da naștere unei noi generațiilaughing în schimb dacă ar rămâne doar bărbați atunci ar fi o problemawinking

| Drimmero a răspuns (pentru iulia0514):

Bancile alea de sperma sunt donate tot de femei? : D barbatul e donator. Ca se face inseminare artificiala e una, insa sperma aia e naturala doanata de un barbat, o fiinta reala. Pentru perpetuare ai nevoie atat de barbati cat si de femei, daca ar ramane doar un sex atunci rasa umana dispare, niciun sex nu e capabil sa dea nastere de unul singur unor urmasi. Eu n-am auzit pana acum ca o femeie sa ramana gravida de una singura sau ca un barbat sa nasca, sa poarte sarcina in burta, asta daca nu e vreo anomalie rara de 1/1.000.000.000.

Există inseminare artificială unde e nevoie doar de lichid seminal nu necesita contact sexualhee hee

Inseminarea e artificiala prin tehnici medicale, nu si sperma/lichidul seminal, alea sunt naturale, deci fara barbati nu pot ramane insarcinate oricum ai da-o cum nici barbatii fara femei nu se pot inmulti. D-aia cuplurile homosexuale au doar varianta adoptiei, asta e anatomie de baza.

Da dar dacă ar rămâne doar femei și ar avea la dispoziția băncile de spermă ar putea da naștere unei noi generații de oamenii în schimb dacă ar rămâne doar bărbați asta ar fi imposibilhappy

Da, dar tot datorita barbatilor ar ramane, eu inteleg ce zici ca barbatii ar fi inutili in procesul de procreare pentru ca sunt tehnicile moderne ale medicinei in care femeile sunt inseminate artficial fara a fi nevoie de contact sexual insa cu toata medicina... sperma aia si functiile spermatozoilor nu pot fi create in laborator, deci e nevoie de barbati care sa alimenteze acele banci, fara ei bancile alea n-ar exista. Cum am zis, oricum ai da-o e nevoie de ambele sexe pentru inmultire, iar inseminarea artificiala nu are o rata atat de mare de succes mai ales daca femeia depaseste o anumita varsta sau are anumite conditii medicale care nu-i permit sau daca acea sperma nu e in conditii optime conservata, sunt multi de daca.
Nu vreau sa intru in polemici legate de razboiul sexelor dar o lume fara barbati sau fara femei ar duce la dezechilibre uriase intr-o societate, adica o lume doar cu femei sau doar cu barbati ar fi un esec total, e nevoie de ambii.

Suntem ca yin și yang nu putem exista uni fără alți dar ști că-mi place când avem discuții în contradictoriu si de aceea am continuatbig grin

| Mosotti a răspuns:

Bravo, frumos spus.

Femeia este un om si ca barbatii care are rolul ei in societate cum are si barbatul. Ca asa si fara barbati nu mai existam, ca femeie nu mai are cu cine sa faca copilul.

Si oricum si daca n-am mai fi existat nu plangea nimeni si nici planeta, ca am distrus-o de tot.

| iulia0514 explică (pentru Mosotti):

Din păcate ne cam batem joc de ea sad

| Mosotti a răspuns (pentru iulia0514):

Pai isi bat joc de ea barbatii tampiti care nu respecta femeia.

| Freya1 a răspuns:

La mulți ani și ție și multa fericire!

O femei din perspectiva mea e o ființă gingasa și sensibila indiferent de cum ar vrea ea sa para pe exterior.Iar cele mai multe sunt niște ființe mirifice ce dau viata,ce îngrijesc, ce empatizeaza și ce lupta sa se descurce cu cât de multe poate în viata.
Deci cu alte cuvinte pentru mine femeia este putere, răbdare, lupta, gingășie și dragoste.

| iulia0514 explică (pentru Freya1):

Mulțumesc asemenea! Foarte frumos spus! Din păcate pentru uni bărbați suntem doar simple menajeresad

| Freya1 a răspuns (pentru iulia0514):

Uni nu pot sa se abțină nici intr-o zi mai aparte sa nu spună o prostie.
Ca și femeie trebuie sa te simți cineva și speciala, nu sa te iei după astfel de vorbe și oameni.Ca noi dacă am spune ca sunt doar niște ființe în plus în casa ce doar mai rotunjesc venitul din când un când s-ar ofusca.

Noi am putea trai dacă ar dispărea bărbați dar ei nu ar putea trăi fără femei!

Mai sunt printre ei și ok ce se descurca, nu generalizez.Dar mulți cu gândire de genul ala nu prea au ce face în viata.

Sunt mulți bărbați care sunt ok dar uni din păcate au uitat ca o femeie le-a dat viață!

Mulți bărbați uita ca și femeia e om și ca lupta cu multe pentru a fi și ea și cei din jur ok.
Mulți din ei nu vad câte femei muncesc, întrețin o casa, au grija de copii, de familie.Multi nu vad ca ea e și mama și soție, si bucatareasa, si menajera, are și o meserie și e și doctorul casei.Are mereu instinctul de a proteja și vindeca și multe altele.

Nu au de unde sa știe multi din ei ce inseamna o sarcina și prin ce treci.Eu una 3 luni de zile am crezut ca mor de rău și nu sa încheie totul aici.
App de asta o sa îți trimit ceva în privat ca poate ma poți ajuta cu un sfat.

Poți să-mi scrii oricând

| Dismally a răspuns:

Este o parte esentiala a vietii si e mult superioara barbatului la anumite lucruri cu ar fi inteligenta emotionala, empatia.

| iulia0514 explică (pentru Dismally):

Foarte frumoshappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dismally):

Eu una nu o văd ca pe o realizare treaba asta. happy Chiar dacă da, nu pot nega puterea genei. Genetic e exact așa cum spui tu mister Dismally. happy Dar mă supără că nu pot scora și ei pe treaba asta. sad

Eu vreau mereu ceva peste realitate rolling on the floor) să văd bărbați care scorează cu plus pe empatie și EQ. happy Aia, da realizare ar fi în viață. big grin Poate o descoperă cineva că m-am săturat de macho ăștia. happy Cu adrenalina în sânge și ahhh, mai era ceva ce-i făceau pe bărbați insensibili așa. :/ Testo ceva laughing sau mă rog, mai duri.

| Dismally a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e asa la modul general, cu siguranta sunt si barbati cu o inteligenta emotionala foare buna cum sunt si femei cu nu stiu, forta fizica iesita din comun spre exemplu happy Gasesti cu siguranta dar trebuie sa cauti prima data big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nice! happy
Miss Iulia a revenit. happy
Mă pregăteam să încep să te dau și pe tine dispărută pe aici. Să vezi ce-mi săreau TPU așii în cap. rolling on the floor) Dar sper totuși ca măcar la fete să aibă și ei mai multă empatie. happy

Femeia pare-se este totul. Fără ea noi nu ne-am fi născut.

| iulia0514 explică (pentru anonim_4396):

Am revenitlaughing din păcate nu am prea fost activa de vina e vechiul meu dușman timpul crying
Nu cred ca mi-a simțit lipsa cineva având în vedere că nu mulți ma simpatizează rolling on the floor

| Seba2013 a răspuns (pentru anonim_4396):

La multi ani doamna Alexandra. Sper ca acum ti s-a indeplinit rugaciunea. Sper ca asta ai cerut...ca baietii sa faca pe bufonii si sa se adapteze la zilele voastre. Insa ai uitat ca aici exista si dumnezei, demoni si eroi; iar acestia nu sunt oameni.Nu traiasc ca oamenii asa cum nici bogatul ca saracul. Astrele se formeaza din altfel de energii, au alta nastere. Nu cea din samanta umana. Hai ca am mai umflat un pic comentariul (nimic serios) insa ai grija ce ceri, ca s-ar putea sa primesti. Insa lucrul acesta pretinde si onestitate si recunostinta ca altfel ma faci nebun si mincinos. Sper ca iti place cartea asta de amor, nu de una alta dar ma simt presionat de normele/ordinele voastre pamantesti. Asa ca mi-am facut treaba, nu poti sa ma mai judeci. Hai ceau, ca nu mi-am propus aici sa fiu amantul Solomon.

| anonim_4396 a răspuns (pentru iulia0514):

Idem! Timpul pentru TPU, mi-a mâncat și mie timpul real. rolling on the floor) Dar tot nu pot sta departe. happy

Hei! Eu da! big grin Dacă nu veneai, în câteva zile mă apucam să stresez TPU cu întrebări despre tine. Unde ești și dacă mai trăiești, ori dacă te-a văzut cineva. laughing)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Seba2013):

Iar măi Seba cu "fițele" tale academice?

Lol! Glumesc acum rolling on the floor), dar încerc să țin pasul cu limbajul tău, dar nu prea reușesc. Așa că am zis să mai inventez expresii. rolling on the floor)

Deci habar nu am ce îndrugi acolo. Dar am recitit ce răspuns am oferit pentru că și uitasem pentru ce mă apostrofezi. Că deși nu prea prind eu postul tău, înțeleg esența sau nuanța și feelingul ce se transmite în scriitura ta. happy
Deci rectific răspunsul, și justific de ce nu te-am menționat și pe tine, mister Seba, ilustrul filosof bărbat Seba. Cum de am uitat de dumneata. Făceai și tu parte din răspuns, keep calm, man. laughing) Clar noi nu am reuși să naștem/procreăm fără voi, bărbățeilor. Dacă nu sunt eu exemplu viu, atunci nu știu cine. rolling on the floor) Dar din cauză de lipsă de somn și picat pe tastatură, dar și din cauza contextului întrebării, am ales să pun în, acea zi, femeia, în centrul Universului. happy
Îmi pare rău, ilustre Seba dacă ți-am rănit sentimentele de bărbățel.
Și nu sunt doamnă, sunt o domnișoară respectabilă a comunității. big grin
By the way, la mulți ani pentru ziua de 9 martie. happy Ai văzut că ai și tu rolul tău și ziua ta? rolling on the floor)
Dar clar tu ai rolul tău mister Seba în viața femeilor. Lol! Mai ales dumneata. rolling on the floor)

Din păcate nu cred ca ai fi primit vreun răspuns pentru ca nimeni de aici nu are nici măcar o adresa de e-mail sau un număr de telefon de al meuhappy

Trist, atunci sad
Nu vom știi dacă ai pățit ceva sau ceva despre tine. happy

Încearcă sa nu pui prea mult suflet oamenii pe aici pot fi răi

Awww :) știu ce zici :) oricum nu e cu nimic diferit de viața reală, și aici ca și acolo există și îngeri, dar și demoni, de fapt mai mult demoni, dar cam asta sunt eu, să mă schimb nu am cum :(
Dar oricum, tu nu-mi pari a fi o ființă rea. :)

Mulțumesc love struck
Sunt de părere că fiecare om are și puțină răutate în el pentru că asa am fost construiți happy

Ai dreptate! Exact asta susțin și eu mereu, că toți avem și bunătate, dar și răutate în noi. Doar că avem liberul arbitru și ține de noi ce alegem să facem mereu. happy

Corect, exact ca yin și yang ști ce înseamnăhappy

| DonEnnioSalieri a răspuns:

O sa fiu facut misogin si nenorocit daca spun ce inseamna femeia pentru mine si din perspectiva mea.
o simpla menajera care indeplineste dorintele barbatului.

| iulia0514 explică (pentru DonEnnioSalieri):

Înseamnă că și propria ta mama e doar o simplă menajera?

| anonim_4396 a răspuns (pentru DonEnnioSalieri):

Din cauza bărbățeilor ca tine, nu vor oamenii ca mine să se căsătorească sau să facă cea mai faină activitatea din lume. sad rolling on the floor)
Dar apreciez sinceritatea.
Dacă este sinceritate. happy Dacă este caterincă să stârnești să iasă taberele la atac, ehhh, mulțumesc, nu am mai văzut de mult pe aici lupte. rolling on the floor)

| DonEnnioSalieri a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu poti judeca un om fara a-l cunoaste, nu poti concluziona din cateva vorbe ca din cauza barbatilor ca mine nu vor femeile sa se casatoreasca.
sinceritatea este un defect, din multe motive in care nu intru acum.
raspunsul este serios, nu am ce tabara sa intarat :`)

| anonim_4396 a răspuns (pentru DonEnnioSalieri):

Ehh, atunci spor la dormit frumos pe TPU. Cam asta se întâmplă în ultimul timp. Plictiseală și pălăvrăgeală ca pensionarii, bărbăței, care stau în foișoarele publice la ora 12 după amiaza, bătând o tablă și o berică la o vorbă de duh amicală. rolling on the floor)

| DonEnnioSalieri a răspuns (pentru anonim_4396):

Las papusa sa dorm, fix de-un azil de hodorogi comunisti mi-e dor, salariul merge ma doare la basca.

| IreneeDiana a răspuns:

Te pup.
Tot respectul ❤️
La mulți ani femei frumoase!

| Endy22 a răspuns:

Femeia= cel mai frumos motiv de care un barbat poate fi fericit. Totusi nu uitati ca, femeia a fost facuta pentru barbat si nu barbatul pentru femeie. Asa ca nu va mai suparati sotii, partenerii, prietenii?

| iulia0514 explică (pentru Endy22):

Îmi pare rău dar eu nu cred ca femeia a fost creata special pentru barbat, părerea mea este ca povestea asta a fost inventată doar pentru ca femeile sa fie supuse bărbatului dar asta e cu totul alta mâncare de peste ca dacă stam și analizăm sunt religi în care femeile sunt divinizate

| Endy22 a răspuns (pentru iulia0514):

Eu am raspuns din perspectiva Crestina. Nu cred ca e ceva rau ca femeia sa fie supusa barbatului. Aproape orice femeie isi doreste un barbat mascul care sa fie un lider in casa, dar in acelasi timp sa-si respecte partenera.