Din cauza bărbățeilor ca tine, nu vor oamenii ca mine să se căsătorească sau să facă cea mai faină activitatea din lume. )
Dar apreciez sinceritatea.
Dacă este sinceritate. Dacă este caterincă să stârnești să iasă taberele la atac, ehhh, mulțumesc, nu am mai văzut de mult pe aici lupte. )
Eu una nu o văd ca pe o realizare treaba asta. Chiar dacă da, nu pot nega puterea genei. Genetic e exact așa cum spui tu mister Dismally. Dar mă supără că nu pot scora și ei pe treaba asta.
Eu vreau mereu ceva peste realitate ) să văd bărbați care scorează cu plus pe empatie și EQ. Aia, da realizare ar fi în viață. Poate o descoperă cineva că m-am săturat de macho ăștia. Cu adrenalina în sânge și ahhh, mai era ceva ce-i făceau pe bărbați insensibili așa. :/ Testo ceva sau mă rog, mai duri.
Nu poti judeca un om fara a-l cunoaste, nu poti concluziona din cateva vorbe ca din cauza barbatilor ca mine nu vor femeile sa se casatoreasca.
sinceritatea este un defect, din multe motive in care nu intru acum.
raspunsul este serios, nu am ce tabara sa intarat :`)
Iar măi Seba cu "fițele" tale academice?
Lol! Glumesc acum ), dar încerc să țin pasul cu limbajul tău, dar nu prea reușesc. Așa că am zis să mai inventez expresii. )
Deci habar nu am ce îndrugi acolo. Dar am recitit ce răspuns am oferit pentru că și uitasem pentru ce mă apostrofezi. Că deși nu prea prind eu postul tău, înțeleg esența sau nuanța și feelingul ce se transmite în scriitura ta.
Deci rectific răspunsul, și justific de ce nu te-am menționat și pe tine, mister Seba, ilustrul filosof bărbat Seba. Cum de am uitat de dumneata. Făceai și tu parte din răspuns, keep calm, man. ) Clar noi nu am reuși să naștem/procreăm fără voi, bărbățeilor. Dacă nu sunt eu exemplu viu, atunci nu știu cine. ) Dar din cauză de lipsă de somn și picat pe tastatură, dar și din cauza contextului întrebării, am ales să pun în, acea zi, femeia, în centrul Universului.
Îmi pare rău, ilustre Seba dacă ți-am rănit sentimentele de bărbățel.
Și nu sunt doamnă, sunt o domnișoară respectabilă a comunității.
By the way, la mulți ani pentru ziua de 9 martie. Ai văzut că ai și tu rolul tău și ziua ta? )
Dar clar tu ai rolul tău mister Seba în viața femeilor. Lol! Mai ales dumneata. )
Ehh, atunci spor la dormit frumos pe TPU. Cam asta se întâmplă în ultimul timp. Plictiseală și pălăvrăgeală ca pensionarii, bărbăței, care stau în foișoarele publice la ora 12 după amiaza, bătând o tablă și o berică la o vorbă de duh amicală. )
Las papusa sa dorm, fix de-un azil de hodorogi comunisti mi-e dor, salariul merge ma doare la basca.
Asta e asa la modul general, cu siguranta sunt si barbati cu o inteligenta emotionala foare buna cum sunt si femei cu nu stiu, forta fizica iesita din comun spre exemplu Gasesti cu siguranta dar trebuie sa cauti prima data
Din păcate nu cred ca ai fi primit vreun răspuns pentru ca nimeni de aici nu are nici măcar o adresa de e-mail sau un număr de telefon de al meu
Trist, atunci
Nu vom știi dacă ai pățit ceva sau ceva despre tine.
Încearcă sa nu pui prea mult suflet oamenii pe aici pot fi răi
Mulțumesc
Sunt de părere că fiecare om are și puțină răutate în el pentru că asa am fost construiți
Ai dreptate! Exact asta susțin și eu mereu, că toți avem și bunătate, dar și răutate în noi. Doar că avem liberul arbitru și ține de noi ce alegem să facem mereu.
Raymiiiii întreabă: