| iulia0514 a întrebat:

Bună dragilor,în primul rând vreau să urez un sincer la mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor!
Întrebarea mea pentru azi este următoarea: Ce înseamnă pentru voi femeia?
Probabil sunt mulți care nu înțeleg întrebarea dar sincer e o întrebare simpla din punctul meu de vedere femeia înseamnă viața,bunătate, putere, iubire pe scurt totul!
Când inima în piept îți bate
Să-i mulțumești că te-ai născut,
Că de n-ar exista femeia
N-ar fi prezent, n-ar fi trecut.

Când simți atingerea iubirii
Să-i mulțumesti că e a ta,
Că de n-ar exista femeia
Nici noi aici n-am exista.

Când îți privești crescând copiii
Tot ei atunci să-i mulțumesti,
Că de n-ar exista femeia
N-ar fi nimic din ce trăiești.

Fă-ți timp mereu să-i dai o floare
Arată-i dragoste mereu,
Că de n-ar exista femeia
N-am exista... nici tu, nici eu!

Răspuns Câştigător
| Darkmagic a răspuns:

Femeia...
Bascheti, tenisi, pantofi mai butucanosi decat cizmele lui Neil Armstrong de la aselenizare, hanorace (o iau razna la senzualitatea unei femei in hanorac!), turul pantalonilor la nivelul genunchilor, blugi rupti prin care se vede iarna pielea de gaina, (s*xy rau si asta!), un belciug in nas, unul in buric, 15 in ureche, tricou cu maneca scurta si gluga, tatuaje, (mor dupa cele cu caractere chinezesti, cu care poate sa-si minta prietenii ca inseamna orice), buze care seamana cu pompa de desfundat chiuveta, fese atat de umflate de acid hialuronic incat trebuie sa doarma pe burta, tunsorile de care nu s-ar rusina nici un soldat care a facut Vietnamul...
Singurul aspect pastrat din feminitate sunt unghiile, chiar daca unele exemplare sunt atat de supradimensionate incat cu mare greutate se pot sterge la pardon.
Una, din 100 de femei, se mai imbraca si se mai poarta ca o femeie!
Contrazice-o p'asta. happy

2 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Nu te-a bagat nimeni in seama de 8 martie si ai venit sa iti faci singura reclama din pura frustrare?

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Femeia este cel mai de preț cadou, dar în viețile noastre ale celor de sex masculin, iar noi în semn de mulțumire ar trebui să ne purtăm civilizat, cu bun simț față de oricare persoană de sex feminin nu doar pe data de 8 martie ci zilnic să fim și noi un dar în viața voastră făcându-vă mereu să zâmbiți și singurele lacrimi pe care le veți vărsa să fie de mulțumire și fericire că ne avem unii pe alții.