Pai nu sunt de acord parintii cu educatia ssexuala la copii de prosti. Dar cum am putea fi noi romanii decat tampiti, evident. De aia suntem unde suntem, si occidentul este sus.
Copiii trebuie sa stie serios sa se protejeze dat fiind ca acum relatiile incep de pe la 13 ani.
Nu sa nu ii educi cum ca nu fac ei asa ceva, ca fac.
Si daca educatia incepe de mici, le intra in inconstient ca o indoctrinare "nu ne protejam, nu facem".
Adica regula sa fie in inconstientul lor mai presus decat orice.
Adica sacrifica placerea in favoarea mentalitatii la o adica. Ca mulsumanii in ale lor.
Nu poti sa ii lasi sa afle singuri sa se distruga cu o sarcina, o boala, etc.
Dar multi parinti feresc copiii de ssex ca de flex cu care s-ar putea accidenta.
Nu stiu ca degeaba, ca ei tot fac.
Știu ca nu ma plac pentru că nu sunt genul care tace și răbda dacă consider ca ceva nu e bine ii spun verde în față și aia e problema! De exemplu Violetei m-a blocat doar din simplu fapt ca am îndrăznit sa o contrazic dar înainte a modificat răspunsul în asa fel încât sa para ca ea nu a greșit și când i-am zis a devenit violenta verbal și m-a blocat! Nu am nimic cu ea doar că nu-mi place cum se comporta cu copiii nu are pic de empatie!
Pai si eu sunt la fel, dar uneori iti da ignore desi nu zici lui nimic, doar ca nu ii place ce zici desi zici altora, vede ca zici mai bine ca el, in loc sa ia aminte, te elimina, stie ca nu faca bine, dar pe moment are o satisfactie.
Aici e vb de nivel, ca sa nu vada cat de jos e, te elimina.
Cand contrazici si acolo e vb de nivel de fapt, ca stie ca ce zici zici bine.
Ca daca nu ziceai bine, nu deranjai, chiar avea satisfactie sa iti arate ce nu zici bine, si venea cu argumente.
Si mai stie ca eliminatul e destept si nu va face nimic sa treaca peste ignore (ca daca e destept poate cu 100 de admini si tot, se face de pleaca prostu singur de pe forum, pana la urma se poate ajunge sa se inchida forumul), pentru ca a incerca sa treci peste, e prostie, iar daca eliminatu e prost, autoru nu l-ar mai fi eliminat.
Aici e vb de nivel, ca sa nu vada cat de jos e, te elimina.
La mine nu merge cu modifcare de raspuns, ca eu fac prin screens la mai tot.
Si fac de cacao pe oricine care modifica.
Pe langa ca uneori fac si filmare la tot ecranu, si pastrez probele.
Pai stai asa ca nu e asa!
Si pun prostului probele sub nas daca zice ca nu a zis, si sa vezi atunci ca, crapa de nervi.
Nu merge pe vrajeli cu mine.
Tu cand ai o discutie din asta, fa probe, cand te astepti ca vrea sa te pacaleasca, si da-i sa vada.
Dat fiind si celalalt mesaj, lumea nu e complicata, au prost caracter dar sunt destepti, au prost caracter si prosti, bun caracter si prosti, bun caracter si destepti.
Nu e deloc complicat.
Cu, capturile da, faci capturi cand ai o contra ceva cu cineva, asteptandu-te sa nu mai recunoasca.
Si la privat faci si capturi dai drumu si la screen recorder, si le pui bine. Eu folosesc ScreenRecorder ca soft, pot updata la ScreenRecorder 4 dar ajunge cum este.
Daca zice ceva ca nu ca nu, ii arati tot si film.
Si sa se vada si data si ora mesajelor.
Pai altfel nu merge, la general zic. Ca nu stii oamenii cum sunt.
Nu conteaza ca nu pare ca ar fi, poate fi nasol in anumite situatii.
La unii nu ai ce le face, trebuie probe ca sa nu te prosteasca pe fata.
Adica la toti faci probe, si daca e om, nu ai nevpie de probele alea, dar daca nu e, ai ce sa faci.
Si sa vedem ce mai zice cand arati?
Eu am aratat aici probe, cineva care zice ca scriam mult, am aratat ca persoana scria si mai mult sau la fel.
S-a facut de cacao. N-a mai zis ceva, dar ceilalti au vazut.
Pai vrei sa cazi de cacao, cazi, aia e!
Scria inteligent, era f ok, nu zic ca nu trebuia sa scrie, dar nu sa ma condamni pe mine cand faci acelasi lucru.
Ptr ca subiectele ce le punea, necesitau sa scrie mult.
Eu comentam si eu destul la ce scria. Dar cat ii comentam la ce zicea, nu era problema.
Cum ziceam altceva altora sau acelei persoane, atunci era problema, pai cum?
Adica cand nu o mai interesa pe persoana tema, scriam mult si nu era bine.
Cand o interesa, nu conta cat scriam.
Astia is oamenii. Am pus probe ca sa vada toti cine este acel om.
Pai ai zis corect! Multi barbati sunt nenorociti, considera femeia sluga in casa si masina de facut ssex.
Ei vin de la munca si nu fac nimic, aia trebuie si munca si casa si tot, si dupa aia tot el vrea ca ea sa fie zambitoare si apetisanta, cand aia nu are timp de nimic.
Mai ales alea care au si copii.
Chiar si alea care stau acasa, pai alea muncesc de 5 ori mai mult ca ala la munca. Cand plange copilu de ex, nu stii de ce plange, e nasolie.
Dar cum ambii in general au munca, trebuiesc impartite treburile in mod egal dupa munca.
Sigur ca nu toti barbatii sunt asa, dar multi.
Adevaru trebuie sa fie apreciat.
Eu aveam 27 ani si aveam un server, a venit unu de 16 si mi-a zis "baaai, ai serveru praf pe securitate, nu stii sa-l faci".
A intrat acolo dar nu mi-a facut nimic, ca ne stiam de pe un canal de socializare, doar mi-a aratat cat de fraier sunt.
Eu "mersi nene ca mi-ai spus, ca sa invat".
Ma durea daca nu stiam adevarul.
Bine ca m-a facut fraier cu alte cuvinte, ca sa ma destept.
Si am invatat, l-am mai intrebat si pe el, nu conta ca e mic si eu mai mare.
Necunoasterea nu are varsta, invatam toata viata.
Sunt tot felul de bărbați sunt și care se ocupa singurii de tot și nevasta sta și freacă menta e vice-versa chestia asta!
Eu sunt de părere că cât trăim tot învățăm, în plus copiii din ziua de azi sunt mega inteligenți chiar geniali din păcate părinții nu îi prea înțeleg și ii critică și ii compara cu ei!
Normal ca-s si barbati care se ocupa singuri de tot, dar doar aia pasaricati, ca acolo e pe dos, femeia abuzeaza de ei.
Sunt copiii la fel de destepti ca mereu, doar ca vezi acum din cauza ca au tehnologia, capacitatea o aveau mereu, dar acum si-o arata.
Exact, multi parinti nu ii inteleg (desi si ei cand erau copii erau la fel, dar au uitat, stii eu asta, ca am avut 29 de colegi la liceu 1992-1996).
Gandesc ca, copilu nu are nici un drept, dar sa invete si sa faca ce vor ei, evident, daca copiii sunt okey zic asta.
Ști vorba aia "o uitat boul ca o fost vițel". Exact asa sunt și părinții uita ca și ei au fost copiii și ca copilul are nevoie de puțină libertate cu cât îl stresezi mai mult cu învățatu cu atât va fi mai rău pentru ca dacă aude zilnic aceleași lucruri îl afectează psihic și va simți ca orice ce face nu e bine!
Pai uite Violeta este opusul meu desi avem cam aceiasi varsta.
I-am zis ca nu e bine asa. Induce copiilor sentiment de inferioritate, si asta ii va marca pe viata!
Suna asa: "nu meriti nimic, nu ai nici un drept, trebuie sa faci ca noi parintii, nu comentezi, datoria ta e sa inveti cu vagonu`, sa executi ce zicem noi, sa nu iti luam nimic, daca iei o nota mica te bardim fie verbal fie mai rau, asa ca mucles".
Asta la inconstient il poate handicapa toata viata! Cu gandirea asta nenorocesti un om.
Eu zic asa:
"Daca imi inveti bine, stii sa te comporti, ne respecti ca parinti, nu te droghezi, nu bei, nu fumezi, noi te respectam pe tine si ai toate drepturile, iti luam ce putem in limita posibilitatilor, insa si tu sa-ti respecti partea ta".
Si atunci ii induci ca are valoarea daca si el pune valoare pe parinti si ceilalti, si se instruieste bine pentru viata lui.
Va intelege ca, ca sa fi respectat, sa ai drepturi, trebuie si ei sa faca la fel cu ceilalti.
Pai la nepoata am intervenit eu, verisoara are o fata de 15 ani jumate, in vara avea capacitatea.
Prin aprilie vroia intr-o excursie, ma-sa "aaa nuuu, vreau sa invete, nu sa piarda timpul", barba-su nu prea se baga in din astea.
Eu am zis "bei, lasa fata sa duca, ca nu se intampla nimic daca cateva zile nu invata, nu pierde ce a invatat 1-2 ani de cand face meditatii, asa cum nici nu recuperezi ce nu ai invata in 1-2 ani, lasa fata ca...ai uitat.ce faceai si ce nota mediocra la admitere de la liceu avusesi".
Pana la urma a lasat-o, a zis ca i-ar fi placut sa fiu eu tacsu.
Ptr ca fata invata binisor si se comporta okey.
A vrut nu stiu ce, am zis "i-ai ma...".
Aia ma ruga sa vb cu ma-sa cand avea o problema.
M-am dus odata la sedinta la ea, am zis ca ma duc eu, avea 2-3 note proaste si profa era disperata sa vb cu parintii in sens acuzator la adresa fetei.
I-am zis "asa si? A luat notele astea si care e treaba? Dumneata n-ai avut note proaste sa inteleg? Sau cum? Lasa le indreapta, no problemo, lasa sa ia si 2 si 3, face parte din scoala si asta".
Si gata! Era ceva mai mica ca mine profa, deci stiam f clar generatia ei cum a fost.
"Ca domne unchiu, ca sa vedeti"..., nici un sa vedem.
Nu s-a dus verisoara ca daca se ducea cine stie cum ii zicea profa si venea cu draci acasa, a zis sa ma duc eu.
Ta-su nu se baga, e cam absent.
Eu m-am inteles f bine cu verisoara mea de mici, imi permit sa ii zic una si alta, e de seama mea.
Si fata e cuminte, e okey. Dar ma-sa se lasa influentata de parintii ei din pacate, adica de unchiu si matusa mea.
Nu e vb ca profii umilesc elevii, e vb ca multi sunt prea duri in sens nu de comportament, ci de indulgenta.
Care cozonac, Boromiru? Aoleu da` bun e.
Pai asa e cam orice cozonac, din contra, asta nu e asa pufos ca altele, nu mi s-a parut umflat cu pompa.
Stollen ala german e invers, e ca o coca necrescuta, mai dens.
Dar aia gasesti doar la Lidl in noiembrie-decembrie.
Adica sa iau coca framantata si sa pun umplutura in ea si sa bag la cuptor zici.
Crema aia de nuca buna cum se face? Ca nu pui nuca si atat asa uscata, e o crema de nuca buna asa mai umeda putin cumva.
Parca se amesteca cu lapte, zahar.
Imi dai idei..haha.
Masina de paine cam care e cea mai mare pentru acasa? Paine de cat greutate iese.