| iulia0514 a întrebat:

Bună dragilor!
Întrebarea mea este următoarea!
Ce părere aveți despre un bărbat care la 45 de ani care a terminat o facultate foarte bună și ar putea găsi în orice moment de lucru în domeniul bancar și totuși e șomer de peste 10 ani pentru că pur și simplu nu vrea sa lucreze mai adaug și ca are 4 copiii și sta în casa socrilor pe banii lor?

55 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sclavul soției

| iulia0514 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

De ce e sclav? Asta pare chiar boierrolling on the floor

| aditimus a răspuns:

Sincer?
Daca o duce bine de ce sa munceasca?
Daca nu il mustra constiinta ce sa facem?

| lpavel a răspuns (pentru aditimus):

Serios? de ce sa munceasca? Ca sa nu stea pe banii socrilor de exemplu! Apoi sa-si intretina familia daca a avut atat tupeu sa se insoare! Asta sigur se trage din tigani, dar si aia au inceput sa munceasca...

| aditimus a răspuns (pentru lpavel):

Adevarat

suntserios
| suntserios a răspuns:

Lepra

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă pur și simplu nu vrea să lucreze, am o părere bună despre el. Astfel nu se stresează. Presupun că se joacă cu copii lui. Bravo lui.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sadrian46):

Serios?

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am glumit, dar el este serios.

| iulia0514 explică (pentru sadrian46):

Din păcate nici atâta nu face!

| sadrian46 a răspuns (pentru iulia0514):

Dar ce face toată ziua? Mănâncă și se bese?

Se uita la fotbal și merge la bere cu băieții!

| sadrian46 a răspuns (pentru iulia0514):

Are, găsește și bani de bere! Iată un bărbat fericit șidescurcăreț!

| anonim_4396 a răspuns (pentru iulia0514):

Mare om, mare caracter, e de vina cine ii da bani de bere, rugat cu munca si daca refuza dat pe usa afara.

Din păcate pentru el dacă nu-și găsește în curând de lucru ajunge pe drumuri!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ce parere am despre trintor? Ala ca ala, dar nefasta si socrii, cit de prosti pot sa fie?

| iulia0514 explică (pentru GabiDumitrescu):

Din păcate nu gândesc!

| Freya1 a răspuns:

Am înțeles ca la tine în familie e problema asta și îmi pare rău.

Ideea e ca părinții tăi greșesc în frunte cu nevasta lui.In fond și la urma urmei cu ce o ajuta pe ea cu cei 4 copii ca nu înțeleg? Te-ai putea tăvăli pe jos și plânge ca te lasa cu copii singura când aduce un venit în casa din care pune masa copiilor, când face treaba, muncește pentru viitorul lor și al vostru, va susține și ajuta nu când sta ca trantorul.Asa la ce ii e bun?
Bun,sa zicem mare iubire ce ai.Dar când pe copii tai ii tine mama ta și îți plâng de foame tot la marea iubire dintr-e voi va gândiți, sau la stomacul copilului?

Eu de a fi în locul lor l-as da pe ușa afara ca și asa nu face nimic și tot ei ii cresc copii.
Iar de as fi în locul tău și as vedea ca nu fac asta, nu i-as mai ajuta cu nimic ca doar nu pe mine ma țin.
Știu ca e greu ca am avut și eu o situație în familie asemănătoare și și mamei ii era aiurea sa nu își ajute sora și mama, dar totul are o limita, iar tu viata ta.

| iulia0514 explică (pentru Freya1):

Nu pot sa nu le mai plătesc facturile ca e iarna și îmi este milă de copiii dacă era vara nu ma stresam

| Freya1 a răspuns (pentru iulia0514):

Eu știu ce spui, dar dacă pe ai înșiși nu ii doar în fund de copii...
Asa ii înveți prost, știu ca pot sa stea ca are cine sa le dea.

| iulia0514 explică (pentru Freya1):

Dacă nu le dau eu cer de la soțul meu el le da mai repede decât mine mai ales ca îl suna copiii și asta cedează una doua le da orice îi cer!

| lpavel a răspuns:

In locul socrilor sa fiu l-as fi dat afara de mult, dar numai pe el! pana nu isi gaseste un loc de munca aici nu mai are ce cauta aici! I-as fi fixat o zi cand sa vina sa-si viziteze familia, daca nu i-ar convenii sa plece cu familie cu tot! Si socrii sunt de vina ca-l finanteaza...
Putoare mare! Tara e plina din pacate de astfel de lenesi!

| iulia0514 explică (pentru lpavel):

Ia-m găsit de foarte multe ori dar merge o luna și după se lasă că cică nu e sluga nimănui!

| lpavel a răspuns (pentru iulia0514):

Nu e sluga nimanui? Chiar daca esti sef esti sluga cuiva? sau chiar presedinte tot esti sluga unui stat mai mare... Nu exista om care sa nu fie sluga cuiva! Deci sa inteleg ca e sotul tau? sad Trist! daca cu asa putoare te-ai maritat! Spune-i sa manance din banii lui si binenteles el sa plateasca facturile!

| iulia0514 explică (pentru lpavel):

Nu e soțul meulaughing e cumnatul!
Dacă al meu ar fi fost o putoare ordinara ca ala nu stăteam cu nici 5 secunde!

| Celcestietot a răspuns:

Hey, poate are si omul motivele lui, sa nu tragem o concluzie pripita happy

| iulia0514 explică (pentru Celcestietot):

De exemplu? Sunt curioasa ce motive ar putea avea în afară de lene

| Celcestietot a răspuns (pentru iulia0514):

Nu ai analizat problema in amanunt, ar putea avea o forma a depresiei.

| iulia0514 explică (pentru Celcestietot):

Din câte observ depresia nu-l împiedică sa mănânce sa iasă la bere etc! Oricum nu e o scuza sa nu lucreze singura lui problema adevărată e lenea!

| Hammurabi a răspuns:

Ce ar fi de spus?
Dacă nu e presat de nimic și poate să supraviețuiască sau are vreo sursă de venit fără să muncească... asta e.
Se mulțumește cu puțin.
Nu toți avem dorințe, vise, satisfacții în acțiune, etc.

| iulia0514 explică (pentru Hammurabi):

Problema este că nu se mulțumește cu puțin are pretenții mari nici de mâncat nu mănâncă orice ca el e special

| Hammurabi a răspuns (pentru iulia0514):

Stai că n-am înțeles.
De la cine are pretenții? Cine crede el că e dator să-i satisfacă lui poftele?
Și a doua întrebare, cine îi satisface lui dorințele și de ce?

Părinții mei acest om îmi este cumnat!

Are pretenții de la părinții mei sa ii facă lui toate poftele și ei de prosti ce sunt îi fac pe plac

| Hammurabi a răspuns (pentru iulia0514):

Și voi n-ați avut discuții niciodată?
Împreună cu sora ta, cu părinții tăi, să puneți problema că el stă ca trântorul și doar consumă?
Sau cum se pune problema la voi în familie? Toți vă sfiiți să-i atrageți atenția și atunci el stă și profită. Convenabil.
Sora ta n-are nimic de spus?

Zilnic de 18 ani încoace îi tot spun să-l lase sa se ducă unde o dus mutu iapa, dar nu ma asculta nimeni din contra eu nici măcar nu am dreptul sa calc în casa părinților mei pentru că deranjez liniștea acelui individ!

| VoidEternal a răspuns (pentru iulia0514):

Pai stai, nu ai ce căuta în casa lor dar le plătești facturile? Adică dacă banii tai merg la acest individ poate că banii tai ar trebui să înceteze să facă asta. Soțul tău ce zice? Lui îi convine situația? Mă gândesc că nu.

| iulia0514 explică (pentru VoidEternal):

Pai pun copiii să-l sune și el le da mai repede decât mine ca ii este mila de ei! Eu le dau doar mâncare pentru copiii și pentru părinții mei de soră-mea și de acel individ nu ma interesează soțul meu le mai da și banii pe lângă ca le plătește facturile! Și sincer nu-mi convine mi-e nu îs zgarcita într-adevăr avem un anumit confort financiar dar nu ma dau banii afară din casa și în plus amândoi muncim eu îmi car zilnic copilul după mine la lucru pentru ce ca să întrețin 2 trântori ca nici soră-mea nu îi mai bună!

| VoidEternal a răspuns (pentru iulia0514):

Da, nasoala situația. Am și eu un cumnat care tot timpul se plânge de job, nimic nu ii convine, dar de bine de rău, lucrează acolo de ani buni, nu ar sta cu mana in sân când are 2 copii de crescut. Daca el se bazează pe părinții tăi sa-l întrețină, copiii lui pe cine se vor baza? Daca iau exemplul tatălui lor, unde se va ajunge?

Din fericire doi dintre ei sunt deja mari unul a intrat la facultate și celălalt e clasa a 12 a acum termina amândoi învață foarte bine noi le-am promis ca dacă se țin de școală îi ajutam în continuare dar asta depinde de ei ceilalți doi sunt încă prea mici să-și deie seama ca ceva nu e în regula!

| VoidEternal a răspuns:

Well, știi vorba aia cu "nevoia te învață"?

El a găsit soluția sa stea cu mâinile în sân și cum nu a existat nevoia să lucreze...

Nu aș putea să mă uit în oglindă și să mă numesc bărbat știind că eu singur nu sunt in stare să-mi întrețin familia, dar așa sunt eu. Sunt alții perfect fericiți făcând ce face omul din exemplul tău și atâta timp cât nu-mi face rău mie... treaba lui. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

Crede-mă îmi vine să-l strâng de gat uneori îmi este rușine ca sunt ruda cu acest om sad

| Emma30555 a răspuns:

Este depresiv, are ceva vicii de care nu se poate lăsa, nu e capabil de munca. Ce nu înțeleg eu este de ce a făcut atâția copii pe care nu poate sa i crească și cărora nu le da un exemplu bun.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Emma30555):

Pai daca a gasit smecheru o fraiera.

| iulia0514 explică (pentru Emma30555):

E doar leneș atâta tot!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu ar trebui sa te mai intereseze asa mult vietile altora si sa te intereseze mai mult a ta.
In al doilea rand pe mine nu ma intereseaza picanteriile astea, chestiile private ale unora si deceptiile sau problemele lor.(ma intereseaza problemele cuiva doar daca pot sa ajut persoana respectiva dar nu sa arunc pareri)
In al treilea rand mie imi da cu virgula la povestea ta, nu cred ca e el asa bazat si totusi prefera sa stea la mila altora.

| iulia0514 explică (pentru anonim_4396):

Ma interesează pentru că vezi tu eu plătesc facturile părinților mei care îl întrețin pe acest om pentru care le este ginere și dacă îndrăznesc să zic ceva tot ei sar cu gura pe mine ca vezi tu îl jignesc și nu cumva sa le lase fata singură cu 4 copiii! În fiecare luna vin la că nu fac fata cheltuielilor de parca eu sunt bancă sau îmi pica banii din cer în timp ce domnu sta bine mersi și cheltuie banii la pacanele!

1. Nu le mai plati facturile
2. El nu are absolut niciun venit?
3. Nu inteleg cum sta femeia sia cu pokemonul asta.

1- Nu pot lăsa copiii sa înghețe
2- absolut nici un venit
3 - de tâmpită

Deci copiii suna ai lui?

Da cei mici!

| Gigelcucapdepruna a răspuns:

Este barosan de barosan, seful banilor. e un mafiot adevarat. eu il cunosc de mic, e un barbat de treaba si pe cinste, imi amintesc acele vremuri cand vindea tigari de contrabanda la bucata, a zis ca el nu e sclavul nimanui si ca nu va lucra niciodata pentru altcineva
socrii lui sunt scalii lui ce muncesc pentru el

| Hammurabi a răspuns (pentru Gigelcucapdepruna):

Tu te-ai chinuit să-ți faci un cont acum 10 min. doar ca să scrii tâmpenia asta? laughing

| lpavel a răspuns (pentru Gigelcucapdepruna):

Daca-l cunosti, spune-i sa puna mana la munca ca si tiganii au inceput sa munceasca sa nu ramana mai josnic decat un tigan! Adica ultima putoare lenesa de pe pamant!
Seful banilor e acela care chiar de nu face nimic castiga bani! El e un nimeni, un sarac puturos nu seful banilor! cand va ajunge ca Elon Musk se poate numi seful banilor! laughing

| iulia0514 explică (pentru Gigelcucapdepruna):

Dacă tot îl admiri nu vrei sa ți-l iei de pe capu nostru rolling on the floor