Dacă tot îl admiri nu vrei sa ți-l iei de pe capu nostru
Pai stai, nu ai ce căuta în casa lor dar le plătești facturile? Adică dacă banii tai merg la acest individ poate că banii tai ar trebui să înceteze să facă asta. Soțul tău ce zice? Lui îi convine situația? Mă gândesc că nu.
Pai pun copiii să-l sune și el le da mai repede decât mine ca ii este mila de ei! Eu le dau doar mâncare pentru copiii și pentru părinții mei de soră-mea și de acel individ nu ma interesează soțul meu le mai da și banii pe lângă ca le plătește facturile! Și sincer nu-mi convine mi-e nu îs zgarcita într-adevăr avem un anumit confort financiar dar nu ma dau banii afară din casa și în plus amândoi muncim eu îmi car zilnic copilul după mine la lucru pentru ce ca să întrețin 2 trântori ca nici soră-mea nu îi mai bună!
Da, nasoala situația. Am și eu un cumnat care tot timpul se plânge de job, nimic nu ii convine, dar de bine de rău, lucrează acolo de ani buni, nu ar sta cu mana in sân când are 2 copii de crescut. Daca el se bazează pe părinții tăi sa-l întrețină, copiii lui pe cine se vor baza? Daca iau exemplul tatălui lor, unde se va ajunge?
Din fericire doi dintre ei sunt deja mari unul a intrat la facultate și celălalt e clasa a 12 a acum termina amândoi învață foarte bine noi le-am promis ca dacă se țin de școală îi ajutam în continuare dar asta depinde de ei ceilalți doi sunt încă prea mici să-și deie seama ca ceva nu e în regula!
Este depresiv, are ceva vicii de care nu se poate lăsa, nu e capabil de munca. Ce nu înțeleg eu este de ce a făcut atâția copii pe care nu poate sa i crească și cărora nu le da un exemplu bun.
Mare om, mare caracter, e de vina cine ii da bani de bere, rugat cu munca si daca refuza dat pe usa afara.
Ce parere am despre trintor? Ala ca ala, dar nefasta si socrii, cit de prosti pot sa fie?
De exemplu? Sunt curioasa ce motive ar putea avea în afară de lene
Nu ai analizat problema in amanunt, ar putea avea o forma a depresiei.
Din câte observ depresia nu-l împiedică sa mănânce sa iasă la bere etc! Oricum nu e o scuza sa nu lucreze singura lui problema adevărată e lenea!