| iulia0514 a întrebat:

Bună dragilor!
Întrebarea mea este următoarea!
Ce părere aveți despre un bărbat care la 45 de ani care a terminat o facultate foarte bună și ar putea găsi în orice moment de lucru în domeniul bancar și totuși e șomer de peste 10 ani pentru că pur și simplu nu vrea sa lucreze mai adaug și ca are 4 copiii și sta în casa socrilor pe banii lor?

55 răspunsuri:
| iulia0514 explică (pentru Gigelcucapdepruna):

Dacă tot îl admiri nu vrei sa ți-l iei de pe capu nostru rolling on the floor

| Freya1 a răspuns (pentru iulia0514):

Eu știu ce spui, dar dacă pe ai înșiși nu ii doar în fund de copii...
Asa ii înveți prost, știu ca pot sa stea ca are cine sa le dea.

| VoidEternal a răspuns (pentru iulia0514):

Pai stai, nu ai ce căuta în casa lor dar le plătești facturile? Adică dacă banii tai merg la acest individ poate că banii tai ar trebui să înceteze să facă asta. Soțul tău ce zice? Lui îi convine situația? Mă gândesc că nu.

| iulia0514 explică (pentru Freya1):

Dacă nu le dau eu cer de la soțul meu el le da mai repede decât mine mai ales ca îl suna copiii și asta cedează una doua le da orice îi cer!

| iulia0514 explică (pentru VoidEternal):

Pai pun copiii să-l sune și el le da mai repede decât mine ca ii este mila de ei! Eu le dau doar mâncare pentru copiii și pentru părinții mei de soră-mea și de acel individ nu ma interesează soțul meu le mai da și banii pe lângă ca le plătește facturile! Și sincer nu-mi convine mi-e nu îs zgarcita într-adevăr avem un anumit confort financiar dar nu ma dau banii afară din casa și în plus amândoi muncim eu îmi car zilnic copilul după mine la lucru pentru ce ca să întrețin 2 trântori ca nici soră-mea nu îi mai bună!

| VoidEternal a răspuns (pentru iulia0514):

Da, nasoala situația. Am și eu un cumnat care tot timpul se plânge de job, nimic nu ii convine, dar de bine de rău, lucrează acolo de ani buni, nu ar sta cu mana in sân când are 2 copii de crescut. Daca el se bazează pe părinții tăi sa-l întrețină, copiii lui pe cine se vor baza? Daca iau exemplul tatălui lor, unde se va ajunge?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru iulia0514):

Deci copiii suna ai lui?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru iulia0514):

Dar ce face toată ziua? Mănâncă și se bese?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sclavul soției

| iulia0514 explică (pentru VoidEternal):

Din fericire doi dintre ei sunt deja mari unul a intrat la facultate și celălalt e clasa a 12 a acum termina amândoi învață foarte bine noi le-am promis ca dacă se țin de școală îi ajutam în continuare dar asta depinde de ei ceilalți doi sunt încă prea mici să-și deie seama ca ceva nu e în regula!

| iulia0514 explică (pentru anonim_4396):

Da cei mici!

| iulia0514 explică (pentru sadrian46):

Se uita la fotbal și merge la bere cu băieții!

| iulia0514 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

De ce e sclav? Asta pare chiar boierrolling on the floor

| Celcestietot a răspuns:

Hey, poate are si omul motivele lui, sa nu tragem o concluzie pripita happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru iulia0514):

Are, găsește și bani de bere! Iată un bărbat fericit șidescurcăreț!

| Emma30555 a răspuns:

Este depresiv, are ceva vicii de care nu se poate lăsa, nu e capabil de munca. Ce nu înțeleg eu este de ce a făcut atâția copii pe care nu poate sa i crească și cărora nu le da un exemplu bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Emma30555):

Pai daca a gasit smecheru o fraiera.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru iulia0514):

Mare om, mare caracter, e de vina cine ii da bani de bere, rugat cu munca si daca refuza dat pe usa afara.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ce parere am despre trintor? Ala ca ala, dar nefasta si socrii, cit de prosti pot sa fie?

| iulia0514 explică (pentru Celcestietot):

De exemplu? Sunt curioasa ce motive ar putea avea în afară de lene

| iulia0514 explică (pentru sadrian46):

Din păcate pentru el dacă nu-și găsește în curând de lucru ajunge pe drumuri!

| iulia0514 explică (pentru Emma30555):

E doar leneș atâta tot!

| iulia0514 explică (pentru GabiDumitrescu):

Din păcate nu gândesc!

| Celcestietot a răspuns (pentru iulia0514):

Nu ai analizat problema in amanunt, ar putea avea o forma a depresiei.

| iulia0514 explică (pentru Celcestietot):

Din câte observ depresia nu-l împiedică sa mănânce sa iasă la bere etc! Oricum nu e o scuza sa nu lucreze singura lui problema adevărată e lenea!