| FaraNumeCaiMaiBine a întrebat:

Buna dragilor! O situatie din viata mea si un raspuns din partea voastra, sunt impreuna cu un baiat cu o sitiatie financiara buna, munceste in şape ia intr o saptamana cat iau eu pe luna, de fiecare data de ziua lui de nastere de sarbatori mereu ii iau un cadou substantial pentru mine, acum de V-day i-am luat un lantisor de argint cu cruciulita 150 de lei un parfum turcesc 120 de lei, pe langa astea i-am luat o cutie frumoasa din catifea in care am pus trandafiri de sapun statuete cu te iubesc si toate pozele cu amintirile noastre, in schimb el a trimis o pe nepoata lui la mine la munca cu ursulet intr o plasuta, de ziua lui de nastere la fel i-am luat telefon 500 de lei si adidasi 220 de lei el la ziua mea mi-a luat un tort si un buchet de flori crizanteme .....de craciun am cheltuit 600 de lei cu masa cu tort cu bauturi, el mi-a luat un buchet de flori de 150 de lei si a tinut o vreo 2 saptamani ca vezi ca ti am luat flori ca m-a dus o gramada de bani... oare ma deranjeaza degeaba sau supararea mea e justificata?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Stii aia cu gestul conteaza?

| pufulescu a răspuns:

Asa cum expui tu lucrurile si mai ales sumele cheltuite pare cam zgarcit baiatul dar nu pot sa iti dau dreptate. Asta fiindca nu stiu ce probleme financiare are el exact, poate isi intretine familia sau un parinte bolnav.
Plus ca nu am inteles care este intrebarea.
Daca e zgarcit? Da, este! De ce? Asta nu pot sa stiu si poate ca are motive personale sa fie asa, nu neaparat te desconsidera pe tine sau cadourile tale.

| siriusblack98 a răspuns:

In principiu sustin si eu la intrebarea asta ce a zis si @pufulescu. As mai adauga doar o intrebare, ce naiba telefon i-ai luat de 500 de lei? Nokia cu butoane?

| Kufu95 a răspuns:

Eu zic să te bucuri că îți aduce ceva și că e sănătos, alte femei nici atât din ce oferă el, nu văd.

| FaraNumeCaiMaiBine explică (pentru pufulescu):

Nu isi intretine familia are 31 de ani. salariul lui e de peste 10500 de lei pe luna. parintii lui sunt mai sanatosi decat el.si muncesc amandoi la fel 8000 de lei amandoi, el e asa de cand l-am cunoscut.in schimb bani pentru aparate sunt mereu. bani pentru nepotii surorii lui sunt din belsug mereu saptamanal le da la 2 copii 10 milioane...

| FaraNumeCaiMaiBine explică (pentru siriusblack98):

Nu.nu este Nokia e Samsung.am avut ocazia de al cumpara de la cineva care il luase in rate de la RDS

| FaraNumeCaiMaiBine explică (pentru suntserios):

Gestul conteaza asa e dar nu cand salariul lui e de 3 ori cat al meu, iar el de ziua lui mi-a spus ce isi doreste, iar cu familia lui e foarte darnic si fara o ocazie speciala, plus ca la aparate baga saptamanal sume de 500 600 de lei sapt trecuta a jucat 1800 de lei iar pentru mine a avut bani de un ursulet cat palma

| FaraNumeCaiMaiBine explică (pentru Kufu95):

M-ar bucura daca ar fi la fel cu toti, el din salariul lui saptamanal baga la aparate si le da nepotilor lui bani de haine de dulciuri de plimbat cu taxiu de unghii de gene, locuieste in aceeasi curte cu parintii si fratele geaman parintii plus ei 2 muncesc, el cu fratele au peste 20000 de lei salariul impreuna. parintii muncesc pe 4000 fiecare, cum niciodata nu poate oferi ceva decent.dar de aparate bautura nepoti se gasesc bani plus ca el de ziua lui de nastere mi-a spus ca vrea adidasi telefon tort m-a pus sa cumpar oaie sa puna pe protap ca lui ii place oaia mult...