| Ð0ℓySh a întrebat:

Buna dragilor! Vreau sa imi dati o mana de ajutor. Mama mea a implinit o frumoasa varsta pe 29 mai. Nefiind in Romania, ii trimiteam macar cate o felicitare, dar, anul acesta nu a fost
asasad. Sunt insarcinata (13 saptamana ) si pana nu imi zicea medicul ca totul este bine (pana in prezent) nu i-am zis. Cred ca ar fi momentul sa ii spun ca va fi bunica. Ma ajutati sa compun ceva? Am si poza de la ecograf pe care as vrea sa o trimit. Hai, va roghappy! Va multumesc din toata inima!

5 răspunsuri:
| xCarolina a răspuns:

Nu puteti comunica pe internet? Adica, mi s-ar parea foarte dragut sa iti spuneti, amandoi, la web, ca veti fi parinti.In felul acesta va va si vedea, iar voi o sa puteti constata ce bucurie mare i-ati facut. Puteti sa ii aratati si poza, bineinteles.Nu stiu ce ar putea-o incanta mai mult decat sa isi si vada fiica. Apropo, felicitari!

| Ð0ℓySh explică:

@DyaDeea cu siguranta o sa ''iasa'' ceva minunat!
@Mikys99 o sa folosesc cateva idei pentru a 'crea' o minunatie.
@ xCarolina - in fiecare seara vorbesc pe net cu ei...dar vreau ca ei sa primeasca vestea intr-un mod diferit.

Va multumesc tuturor!

| Ð0ℓySh explică:

{La multi ani buni! M-as fii bucurat foarte mult daca ti-as fii 'spus' urarea chiar de ziua ta, dar, din cauza unor probleme, care au trecut, mami a spus ca e mai bine sa asteptam.I-am transmis deja ca ar fi momentul sa stii ceva despre mine. Ieri a venit si timpul sa ma vada, sunt tare jucaus/a, mi-a placut la ecograf tanti de acolo mi-a facut si poza, deja sunt o mica vedete, tati ma pupa tot timpul si este extrem de incantat.Sunt un bebelus maricel, am 13 saptamani si 2 zile(azi 7/6/2012) dar mai am timp sa cresc, o sa va ganguresc prin 11 decembrie, asta daca nu va fac o surpriza sau daca nu o sa va pun sa ma asteptati.
Eu, mami si tati te roaga sa il pupi si pe bunicu' din partea noastra.
V-am pus si poza mea, autograful vi'l dau in decembrie! }

O parere imi puteti da?

| angellswig a răspuns:

Poti sa ii zici La multi ani si ca cadoul de ziua ei este un nepotel sau nepotica. Dar compune-o frumos....sigur ii va placea. Apropo sa va traiasca.happy

| Mikys99 a răspuns:

Sincere felicitari scumpo, nastere usoara)))Ar fi deja cazul sa-i spui cred ca ar fi in al 9-lea cer...Cit de compus Sa anunti o sarcina este cu siguranta una dintre cele mai mari vesti pe care le vei impartasi vreodata. Daca nu sti cum sa faci asta, esti in locul potrivit. Iti impartasim experienta altor femei, deja devenite mame, despre cum au "impartit" ele indicii despre vestea cea mare. Cum sa spui familiei ca esti insarcinata?

Sarcina este o veste mare pentru parintii tai, mai ales daca este primul lor nepot. Desigur, nu e nimic in neregula sa-i sunati si sa-i anuntati, sau sa-i apelati pe video chat intrebandu-i: "Ghici ce?" Dar in cazul unor parinti nerabdatori, poti sa inveselesti lucrurile un pic.

"Am invitat-o pe mama mea la pranz si atunci cand ne-am intalnit la restaurant, am spus: " Suntem atat de bucurosi sa va vedem!" Ea a fost confuza si a intrebat: "Noi, cine?" Tot ce am avut de facut a fost sa zambesc si sa-i pun mana pe burta mea. Si-a dat seama imediat..."

"Am trimis sase garoafe albastre si cinci roz parintilor mei, dar si socrilor, cu un biletel pe care scria: "Unele sunt roz, iar unele sunt de culoare albastra: culoarea predominanta este un indiciu... "Parintii lui au inteles imediat, dar eu a trebuit sa le explic parintilor mei."

Am de gand sa trimit o carte postala care sa spuna: "Sarbatori fericite de la noi, de la catel si de la copilul care e pe drum." Apoi, voi cere nonsalant parintilor mei sa o corecteze", spune o femeie insarcinata. "Am sentimentul ca mama va trebui sa citeasca de cateva ori!"

Oferirea de mici cadouri parintilor tai este un alt

mod distractiv de a da vestea cea mare. "Am oferit mamei si soacrei o carte pentru copii, insotita de cateva randuri: "De citit pentru nepotii dumneavoastra!" spune o mama. Alte idei includ cadouri gen bavete, papucei si suzete. Sau ai putea sa le oferi ceva ce vor purta: un tricou sau o palarie pe care este scris: "Cel mai bun bunic din lume"

Trimiterea unei felicitari prin posta poate fi o idee buna, de asemenea. "Am trimis parintilor si scorilor mei o carte de reguli pentru bunici, iar in interiorul ei am scris data probabila a nasterii", spune una dintre mame. O alta spune, "Ziua de nastere a mamei-soacre este intr-o saptamana si ii voi trimite o felicitare de ziua ei de nastere cu una dintre ecografiile mele. Voi lipi un post-it langa copil care spune" Aniversare fericita, buni! Ne vedem pe 23 mai!"

Ai deja un copil? Transforma-l in actor! "Mi-am invatat copilul de doi ani sa raspunda la intrebarea "Unde e copilul?" indicand spre burta mea, am inregistrat video si am trimis filmuletul intregii familii. M-am emotionat cat de multe apeluri si texte am primit, a fost grozav!" spune o mama.

Daca luati masa in familie, anuntul poate fi facut la desert. "Am comandat fondante roz si bleu, cu un copil marcat pe ele", spune o mama. "Le-am adus dupa cina si am asteptat pentru a vedea cine observa primul."