Pai daca sunt bune produsele si daca te-ai ales cu ceva din a fi reprezentanta la faberlic? si cum se procedeaza......multumesc. pup
Pai depinde cum este metropolitan, dar mai mult prefer faberlic...pai va rog daca ati putea sa va faceti timp sa imi spuneti mai multe.pup
"Care Cosmetics" recruteaza reprezentanti si coordonatori. Comisioane pentru reprezentanti 15%-20%-25%-30%. Pentru coordonatori comisioane dupa echipa formata 11% pana la 6 nivele. Inscriere, cataloge si mostre gratuite in numar nelimitat. Produsele se livreaza gratuit la domiciliu in 24 de ore. Plata se efectueaza la 18 zile. Mai multe informatii la ID: carecosmetics.mures@yahoo.com
Din câte ştiu, au desfiinţat sediul din România iar comenzile de produse se expediază în şi din Riga/Letonia. Se poate să ştiu greşit. Damav, zici că ai fost reprezentant? De ce ai fost şi nu mai eşti? Am fost şi eu, însă n-am mai primit niciun semn de viaţă de la superiorul meu şi am renunţat. Denisa, ca să-ţi răspund la obiect, produsele lor sunt foarte bune - cremele şi parfumurile în special! Am avut ocazia să încerc cam tot şi, comparativ cu Metropolitan, produsele sunt superioare calitativ. Ce-i drept, sunt şi mai scumpe (nu fac antireclamă nimănui, acesta e adevărul). Spun ca asta ca actual reprezentant Metropolitan!
Cu prietenie,
Diana
Daa vrei mai multe detalii la metropolitan te astept pe metropolitan_info1 .si iti ofer detalii. vorbim si poate o sa ti placa .va astept