Sa spui cuiva ca-l iubesti cand de fapt vrei sa-l uiti pe "fostul" pe care chiar il iubesti nu e greu; de fapt ea incerca sa se convinga pe ea ca te iubeste. tot respectul pentru ea ca ti-a spus adevarul si a incercat sa te faca sa intelegi asta. las-o, ea nu-i a ta si nici nu va fi, e a "fostului", cel putin acum. daca o iubesti nu-i ingradi optiunile, las-o sa faca ea cum crede. poti eventual, ca sa fii tu cu constiinta impacata, sa-i mai explici o data ce inseamna ea pentru tine. viata merge mai departe, iti va fi greu o vrme, dar starea de "indragosteala" te va mai incerca pe viitor, nu-ti fa griji.
Dude majoritatea de aici au ADD. Tu crezi ca are cineva rabdarea sa citeasca tot? dar uite ce e... hotaraste=te ce vrei si apoi actioneaza in consecinta...
doar ca... ciorba reincalzita nu e niciodata buna...
Mda.eu am citit tot.chiar am fost interesata.pai nu prea stiu ce sa-ti spun.am doar 14 anisori.nu sunt in, masura sa dau sfaturi dar ma rog.eu as zice sa mergi inainte ca fete mai sunt destule poate si mai frumoase ca ea.cu toate ca o sa-ti fie cam greu sa o uiti. dar oricum eu iti urez multa multa bafta si sper sa fii din nou cu ea si sa va iubiti mult""
pa-pa
:*:*