| ramona_3957 a întrebat:

este adevarat ca ceaiul de musetel este bun pentru ten? Va rog sa-mi raspundeti.

12 răspunsuri:
| Artemiss a răspuns:

Musetelul este mai simplu de folosit, deoarece este ideal pentru toate tipurile de ten. In cosmetica musetelul sta la baza mai multor tipuri de creme, masti de fata, sampoane, balsamuri de par si chiar balsam de buze. Din florile de musetel poti face infuzii care sunt bune pentru ten, corp, dar si pentru par. Atunci cand alegi baile cu musetel sau infuziile pentru ten sau corp, trebuie sa stii ca timpul necesar e 10-15 minute.

| damav a răspuns:

Faci ceai si stai cu fata deasupra, cu un prosop pe cap astfel incat sa nu iasa aburul, sa fie ca o sauna, stai cam 10-15 minute, apoi o sa vezi ce usor iti cureti fata, ies aproape singure toate punctele negre sau de grasime, etc. Apoi faci tratamentul pe care-l faci de obicei, eu zic sa faci demachiere inainte de infuzie si tonifiere si hidratare dupa infuzie.

| adika a răspuns:

Calmeaza, il poti folosi dupa ce folosesti asa ceva:
http://www.exposhop.ro/....../index.cgi

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceai de musetel caldut, adaugati miere si putin unguent de galbenele. Pe langa efectul hidratant, unguentul de galbenele sterilizeaza delicat tenul, eliminand bacteriile de pe suprafata acestuia. Musetelul da finete si luminozitate tenului uscat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte bun si pentru par. Dupa ce te speli pe cap te limpezesti cu ceai de musetel, ii da o culoare frumoasa si stralucitoare.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| ramona_3957 explică:

Buna, am foarte multe cosurii pe fata, am folosit foarte multe creme dar nici una nu a dat rezultat, va rog frumos daca imi puteti spune ce pot folosi inpotriva cosurilor? multumesc.

| ღLiFeHaSMeAiNgღ a răspuns (pentru ramona_3957):

Http://www.frumusele.ro/......nul-tau/10
Este bun ceaiul de trei frati patati pentru acnee...Se gaseste la farmacie. eu l-am cumarat cu trei lei.