1. Mi-e dor să te strâng în braţe, să te sărut. Mi-e dor să îmi vorbeşti, mi-e dor să te ascult!
2. Dacă am să plec vreodată nu am să mai vin, pentru mine ai fost tot, eu pentru tine prea puţin.
3. Chiar daca suntem departe de persoanele iubite, ele sunt mereu prezente in inimile noastre.
4. Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile…
5. Am petrecut cu tine mii de clipe minunate.Te iubesc prin vorbe, gesturi si fapte!
6. Mi'e dor de unele momentele poate chiar demente... ♥.
7. Eram fericită, împăcată cu mine. că erai aproape și erai lângă mine.
8. • Ca o casă părăsită, aşa e inima mea. A rămas doar o ruină, din iubirea MEA şi-a TA. Ca izvorul fără apă, aşa e sufletul meu. Şi ce bine era odată, când eram doar TU şi EU ♥
9. De câte ori văd o persoană că zămbeşte îmi amintesc că, acolo, undeva, el încă ma iubeşte.
10. Te simt aici chiar de esti departe, timpul ce-a trecut ne desparte.
11. Cand o fata plange dupa un baiat inseamna ca ii e dor de el, dar cand un baiat plange dupa o fata, inseamna ca o iubeste cu adevarat...
12. Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta!
13. Din nou simt ca mi-e dor, imi doresc sa fiu cu tine impotriva tuturor.
14. Zile trec, zile vin, iar timpul ma omoara.Plecarea ta subita a inceput sa doara!
15. Un tipat tacut, o noapte plina de durere, Un suflet inocent ce plange dupa mangaiere.
16. Până şi marea îmi aminteşte de tine şi parcă o aud "Lasă-l, dacă te iubeşte vine"!
17. Este atât de greu să uiţi pe cineva care ţi-a lăsat atâtea de care să îţi aminteşti.
18. ~ Uneori urâm să fim plictisiţi, pentru că avem mai mult timp să ne gândim la persoanele de care ne este dor.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Daca mai vrei spune-mi. :*
O secunda as vrea sa te privesc, sa-ti vad ochii tristi de dorul meu si mi-ar fi de-ajuns
Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor
Sufletul nu mai poate fi racorit, doar obrajii aprinsi scaldati in lacrimi…
Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici de unde doar strigatele mai amintesc de mine…
Am nevoie de ce e al meu.
Nimeni nu poate lua vreodata locul tau.
M-am saturat sa plang.M-am saturat sa incerc.Da! Zambesc! Dar inauntru mor.
Nimanui nu-i pasa nimeni n-a gresit,nimeni nu vede ca nu sunt atat de puternica,de fiecare data sper ca visez, te ating, dar tu nu simti, strig la tine, dar tu nu auzi!
Lumea e pictata in negru si alb fara tine.
Nu pot sa traiesc fara ingerul meu.
Draga iubire unde esti?
Sa ne intoarcem in zilele fericite.
Pisicutza14 întreabă:
Anghel_9461 întreabă:
A_5617 întreabă: