| sweetgirl pink a întrebat:

eu acum trec in clasa a8alove struck sh as vrea sa stiu cum e? mai baga materii noi? e mai greu? thx:*

Răspuns Câştigător
| aиdяaaa●• a răspuns:

Buna! Pe langa materiile de pana acum o sa mai fie latina.Nu stiu sa-ti zic daca e grea sau nu pentru ca eu am facut ore de romana in loc de latinabig grinLa matematica e mai greu decat pana acumstraight faceo sa ai multe teoreme si formule de invatat(sau cel putin pentru mine au fost multe pentru ca nu mi-a placut matematica deloc). La romana gramatica o sa fie destul de incarcata+demonstratiile la literaturachatterboxIstoria si geografia sunt usurelethinking biologia e nasoala, mie una nu mi-a placut delocstraight faceDaca inveti nu o sa ti se para greuwinkingBafta in a 8-a! O sa ai de invatat pentru liceuwinking>big grin

1 răspuns:
| °º•●-♫-aLЭxeL-♫-●•º° a răspuns:

Eu tocmai anul asta am terminatohappytonguenu stiu ce sa zic ce dracu de materii noi sa bage nu le ajung astea ca ii ia mama draculaughing)mie mi s-a parut putin mai greu la matematica oricum am avut numai 10laughingdar totusi la o lucrare a fost nevoie sa ma uit la teorema ferestreuluistraight facedracu eu la mate niciodata nu invatasem infine e mai greutongue nu sunt materii noi si e frumos la inceput si la sfarsithappylove strucklaughing