Salut tish. In urmä cu 2 luni a fost la mine in vizitä(locuiesc in Germania, orasul Levekusen)nepoata mea in varstä de 16 ani din Bucuresti. Este drept cä la venire a fost insotitä de cumnatul meu (tatäl ). Au venit cu avionul si s-a intors singurä tot cu avionul. Ai nevoie de imputernicire legalizatä si de la persoana care te are in grijä. In cazul täu tatäl. Identicä cu imputernicirea, in cazul täu, a prietenului cu care treci granita. Diferenta este cä la intoarcerea nepoatei, mele am plätit o diferentä la biletul de avion pentru un stiuward care a preluat-o la imbarcare si a predat-o mamei la aterizare, care, a avut aceeasi imputernicire de la tatä. Deci ai nevoie in 2 exemplare una tatä-prieten, una prieten -tatä, semnate si legalizate prin notar. Dacä vii cu avionul sau masina ai nevoie de asigurare de sänätate pe perioada vacantei, deoarece presupun cä nu esti angajatä si nu plätesti pentru sänätate la stat, plus, pasaport, buletin si certificatul de nastere(in ambele variante... avion sau autoturizm). Cam atat. Sper sä ai o vacantä frumoasä si drum bun. nana
SuntUnAnonim15 întreabă:
MadaAwwr întreabă: