anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am note de 10, 10,5 in oral si 9 in teza.Vreau sa stiu daca da media 8. 4999999999 sau 8.50.Am calculat de multe ori dar nu stiu daca calculatorul meu rotunjeste.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Da, am calculat si eu, îți iasă media 8. 49, deci 8 (nerotunjit)! Dacă nu te înțelegi cu profesorul să-ti mai pună o notă...n-ai ce face! Totul depinde de profesor, NU EXISTĂ LEGE care să-l oblige să-ți acorde media 9, în cazul tău! Acum nu o avea..inima de piatră. Bine, depinde si ce fel de elevă ai fost la ore, dacă ai fost mai docilă sau mai impulsivă cu el. El îti poate pune (dacă vrea!) o notă din oficiu pentru prestarea ta la ore. Rămâne doar să vrea...

10 răspunsuri:
| CherryLove a răspuns:

8,5 este media big grin

| DNSK a răspuns:

Poti calcula de cate ori vrei cu calculatorul! ia fa pe foaie sa vezi cat iti da! acum ramane la atitutinea profesorului daca se rotunjeste sau nu

| Amilik a răspuns:

8,4975 daca profa ta e buna iti va rotunji la 8, 50

| MrSoapte a răspuns:

Albinuto, e bine ca ai notele alea la oral!

| DianaIsHere123 a răspuns:

Care-i diferenta? ii cam acelasi lucru!laughing rolling on the floor

| Bondarel99 a răspuns (pentru DianaIsHere123):

Daca e 8.49 profa asta nu o sa-mi dea 9. Dar mi s-a mai intamplat la alta materie sa-mi iasa 8.49 si profa mi-a dublat ultima nota, a spus ca asa se face in situatia asta, ca e obligatoriu inca o nota.Dar asta de acum nu vrea nici sa ma mai asculte, nu vrea sa o rotunjeasca la 9.

| Monica321 a răspuns:

Daca iti iese 8. 499999999 este media 8, nu conteaza ca e 9 la sfarsit, numai daca e peste 8.50 se rotunjeste! O alta varianta ar fi sa rogi profesorul/profesoara sa te asculte pentru marire!

| ZiBa a răspuns:

Buna. Deci din cate stiu (la mine asa fac toti profesorii) daca media da ceva in genul 33, (9) profesorul trebuie sa iti mai puna o nota pentru ca sa dea o medie clara. In cazul tau 8 sau 9.
Dar daca calculeaza cu un calculator ai media 9(adica 8, 5) sigur.
Sper sa te ajute.

| Kazidps a răspuns:

E Tot Acelasi Lucru laughing happy

| Bondarel99 a răspuns (pentru Kazidps):

Ba nu e.Citeste mai sus.