| Ally a întrebat:

Eu am pus intrebarea daca pot sa merg cu rochita sambata pentru ca e posibil sa-mi vina menstruatia dar e neregulat la mine si mi-a venit azi, am auzit de la o prietena ca a facut rana de la absorbant intre picioare cand s-a dus cu rochita, a mai patit cineva? as putea sa merg maine seara cu rochita[alba sus si jos e alba cu dungi albastre]?

2 răspunsuri:
| CARMENCITA a răspuns:

Poti sa-ti pui rochie.Nu am patit sa fac rana de la absorbant si prietena ta nu a facut rana ca si-a pus rochie.Trebuie sa ai unul sau doua absorbante in geanta in caz ca ai nevoie.Eu nu mi-as pune o rochie alba sau transparenta, dar mie imi vine mult in primele zile.Depinde si ce absorbant a folosit prietena.Nu am mai auzit sa faca rana cineva de la absorbant, dar am auzit sa faca alergie de la absorbantele cu gel care recunosc sunt mai bune, dar prefer sa nu le folosesc. Daca fusta e foarte transparenta iti poti pune o jupa.

| forever4you a răspuns:

Sincer, nu am auzit ca cineva sa faca rana de la absorvant, cine stie cum la pus prietena ta, sau ce fel de absorbant avea prietena ta... poarta-ti rochita dar i-ati 2 absorbante de rezerva la tinewinking