| MissKitty16 a întrebat:

Eu am un telefon mobil LG Optimus L9. Este foarte bun, dar am doua probleme si ma gandesc ca ma puteti ajuta happy
1. Nu merge sa activez cardul de memorie, adica imi zice ca este activat dar nu ma lasa sa mut ceea ce am in telefon in card, mai exact aplicatiile. Nu am foarte multe aplicatii(Facebook, FB Messenger, WhatsApp, Viber, Yahoo, Skype, Ask.fm, Instagram, We Heart It, YouTube, Shazam, Keep Calm And..., Subway Surfers, Minion Rush, Fruit Ninja, My Tom, Logo Quiz, AppLock si Google Translate).
2. Nu are Limba Romana si nu stiu de unde o pot instala.

Va rog sa dati un raspuns macar la una dintre cele doua probleme.

Multumesc foarte mult!

Răspuns Câştigător
| LovelyMan a răspuns:

Buna!
La problema nr. 1, ai aici raspunsul:

Go to Settings -> Applications ->

Aici vei gasi toate aplicatiile pe care le ai instalate in telefon.
Alege una din aplicatiile pe care vrei sa le muti pe cardul SD si apasa pe ea.
Iti va aparea pagina cu detalii despre acea aplicatie, cum ar fi Force stop, uninstall, clear data, move to SD card si clear cache.
Apasa pe Move to SD card si acea aplicatie se va muta pe cardul tau SD in cateva secunde.
Singurul neajuns este ca daca scoti cardul SD, acea aplicatie care se afla pe card nu iti va mai functiona.

La problema nr. 2, te poti uita la acest video http://youtu.be/ufHi6WeZlP0
Daca limba romana nu se afla in acea lista, atunci nu ai cum sa o instalezi de pe net. Ea ar fi normal sa se afle implicit in soft-ul cu care a venit telefonul.

Sa-mi dai de veste daca ti-am fost de folos.

3 răspunsuri:
| LovelyMan a răspuns:

Am uitat sa iti mentionez ca nu orice aplicatie se poate muta pe card-ul SD. La cele care nu merg mutate, butonul acela cu Move to SD este dezactivat.

| MissKitty16 explică:

Multumesc foarte mult LovelyMan! A mers la 1, si la 2 nu o am in lista sad

| LovelyMan a răspuns (pentru MissKitty16):

Imi pare rau ca nu ai limba romana in lista, nu e nimic de facut in cazul acesta. Imi pare bine ca te-am putut ajuta macar pe jumatate.

Întrebări similare