| addelinaa a întrebat:

eu de fel sunt mai timida dar as vrea SA-MI mai fac cativa prieteni pentru ca nu prea am pr asa de buni ce sfaturi imi dati? as vrea sa ma inscriu la ceva dar la sport nu ma prea pricep nu prea imi place dansul si cant oribil. I don't want to see va rog din inima ajutati-maaaa:X:Xbig grin

Răspuns Câştigător
| Symona a răspuns:

Si y sunt in aceeasi situatie ca tine happy
Nu exista prieteni, exista numai interese.
Un prieten adevarat intr-adevar e mai greu de gasit happyDar se gasestebig grin
Ca sa-ti faci prieteni adevarati (cum spui tu) nu trebuie` sa actionam chiar asa, nu te duci la o persoana si ii spui : vrei sa fii prietena mea adevarata? si probabil o sa te astepti sa-ti spuna da, nu. nu`ti spune nimeni da happy prietenii adevarati se castiga cu timpul. trebuie sa ai incredere in persoana aceea si sa simti ca-ti e prieten discutand absolut orice, intelegi? O prietenie adevarata se bazeaza pe INCREDERE! sper ca ti-am fost de ajutor happy

3 răspunsuri:
| vladutzzz_2456 a răspuns:

Dupa cum spunea si Symona, o pritenie adevarata se bazeaza, in primul rand, pe incredere!

Timiditatea nu reprezinta un obstacol major in creearea unor noi prietenii! Nu trebuie sa faci ceva ce nu'ti place (sport sau canto) pentru a'ti face prieteni.
Cunosc personal fete timide care au o multime de prietene si se inteleg foarte bine happy
Si chiar daca esti timida, poate ca ai un pic de simt al umorului? Daca da, foloseste'l din plin si baga'te in seama cu lumea!

Succes! happy

| HBK a răspuns:

Interactioneaza mai mult cu persoanele "candidate" sa spun asa.Nu incheia o discutie dupa ce zici " buna-buna" "bine-tu" si atat. Leaga-te de alte lucruri in scopul de a prelungi discutia intr-o maniera placuta si atractivahappy

| ankuta a răspuns:

Si eu sunt la fel, si incerc sa imi fac prieteni putini dar adevarati! incearca si tu si ai sa vezi ca reusesti