| Tokha a întrebat:

eu i-am spus vara aceasta unui baiat ca il plac pe Y! Messenger, bun, si de atunci imi era si mie si lui jena sa ne vorbim, iar mereu vorbeam pe messenger ore intregi, iar acum...cam complicated, pentru ca ne-am despartit, apoi eu l-am intrebat daca ma mai place, iar el a spus ca da. Dar nu ne-am mai vazut de mult si niciodata nu putem vorbi pe messenger pentru ca e ocupat cu Metin2, si ne mai vedem pe afara chiar distanta de cativa centimetri si nici nu ne vorbim, dar ne mai uitam unul la altul.Eu sincer chiar nu stiu ce sa fac pentru ca m-a mai ajutat o prietena sa ne impacam dar nu prea a mers, pentru ca tot la fel de departati eram si nu ne-am mai vorbit fata in fata de foarte multa vreme, si nici nu cred ca mai este o scanteie, poate doar una care abia se poate aprinde.Va rog mult dati-mi un sfat, nu sunt in depresie si nici nu plang dar viata mea nu mai este ca inainte pentru ca trebuia sa fiu mai mare sa fac asta, am inceput cu el la 10 ani, iar acum am 11 iar el are 12(adica diferenta de 1 an), si nu ne-am sarutat din pacate sad inca. Sper, dar va rog mult chiar nu mai stiu ce sa fac, nu mai rezist, nu mai sport, imi e dor de el foarte mult.
Va multumesc. O seara buna!

1 răspuns:
| InviSiblE_8500 a răspuns:

Domnisoara, in mod normal la varsta ta ar trebui sa-ti petreci mai mult timp citind, decat sa te "indagostesti". Nu te critic dar gandeste-te ca ar fi mult mai frumos sa fiti amici si sa va puteti vorbi decat sa ai pretentia sa te sarute. Stai linistita ca nu o sa scapi nesarutata, numai ca toate trebuie facute la timpul lor. Tinand cont de varsta pe care o ai, nu e o perioada prea propice sa incepi o relatie, acum ar trebui sa-ti canalizezi energia pe alte activitati...