| MayaAndrusciac a întrebat:

Bună!
Eu imi pucnesc mereu degetele, in mai multe sensuri si as vrea sa ma las pentru ca mama zice ca pot pați ceva ca așa arată pe internet
E adevarat ca o sa am probleme daca nu mă las?
Si daca vreau sa ma las imi ziceti ce sa fac sa nu ma mai gandesc la asta?
Imi pocnesc degetele de 3 ani

Răspuns Câştigător
| BlackRose03 a răspuns:

Gandeste-te ca in cazul in care continui cand vei ajunge la o varsta înaintată iti vor tremura în mod permanent degetele si iti va fi dificil sa tii in mana diverse obiecte.
La mine a functionat.

| MayaAndrusciac explică (pentru BlackRose03):

Da dar cateodată nici nu ma gandesc cand le pocnesc, o sa incer sfatul tău sper să meargă dar nu este prea tarziu sa ma las de asta?

| BlackRose03 a răspuns (pentru MayaAndrusciac):

Nu este niciodată prea tarziu. Daca continui se va inrautati.
Ti le pocnesti de 3 ani,deci efectele tot se vor vedea cand Înaintezi in varsta,dar decat sa inrautatesti situatia mai bine te opresti.
Cand pocnesti degetele ti se slăbesc articulatiile si din acest motiv iti va fi dificil sa le controlezi si vor tremura, deci n-o mai fa.
E dificil sa scapi de acest tic, dar daca iti vei spune întotdeauna ca trebuie sa te opresti si te vei abtine, chiar daca o vei mai face involuntar câteodată acest tic va dispărea cu timpul.
Eu deseori imi deschid palma si imi misc degetele in loc sa le pocnesc, astfel nu mai simt nevoia s-o fac.Incearca.

| MayaAndrusciac explică (pentru BlackRose03):

Multumesc de sfat, țin cont

4 răspunsuri:
| xByte a răspuns:

Unele persoane spun ca vei avea probleme, altele spun ca nu.
Eu din experienta mea de peste 10 ani de practicat acest tic nervos, pot spune ca nu am intampinat nici un fel de problema pana acum si sper sa ramana asa.
Time will tell