Poti sa ajungi si la 30 de ani fara sa stii ce vrei sa faci cu viata ta , asigura-te ca daca inca ai studii le termini, dupa asigura-te ca vei avea un loc de munca indiferent daca ai studii superioare sau nu, banii nu inseamna totul dar inseamna libertatea de a locui singura fara sa dai explicatii nimanui, este un sentiment unic, dupa restul vin pe parcurs, poti descoperii lucruri noi de care esti atrasa.
Test de carieră? Ce-o vre să însemne și asa? Ma poți lămuri? Nai muncit în viața ta? Păi începe să pui osul la treabă atunci după îți vine stai liniștit și direcția toate când o sa fi bun de plată și ai sa vezi pe ce țise duc bani nu o să-ți mai ardă s-o arzi prin orașe teleleu
Nu stau la oraș, stau la țară și am și autism bănuiesc! Deci îți dai seama ca nu prea știu cum sa ma angajez și unde!
Am spus de multe ori ca am tulburări și îmi este greu sa gândesc și sa iau decizii
Bine frate îmi cer scuze cu Adevărat față de tine te-am judecat greșit chiar nu am știut că ai niște probleme vina mea te-am judecat greșit. Data viitoare mă mai uit și la întrebările pe care le mai pune cineva sa fiu sigur că nu mai repet greșeala asta și cu alt cineva.
Nu ai nevoie de nici un test! Trebuie doar sa incerci mai multe joburi. Daca nu te descurci sau nu iti place un job, demisionezi si incerci alt job.