Da, păcătoase/păcătoși fiind, nu scăpăm!
Cel mare (cutremur desigur) e după colț, așteaptă...
Ca iti e frica sau nu, nu ai ce sa faci.In verile trecute în anumite zone ale tarii sa mai luat panica asa din cauza vremii foarte urate cu vanturile alea mari de le-au luat casele oamanilot dar am supraviețuit.Mai trecem și peste asta nu si ce sa faci.
Nu le poti controla, tot ce poti sa faci e sa te informezi despre ce sa faci in caz de cutremur si sa ii faci pe cei din jurul tau sa faca la fel. Acum o sa stai toata viata in frica? La fel cum se intampla cutremurele se intampla si alte evenimente precum incendii, inundatii, etc. in alte parti ale lumii sunt si uragane, tsunami etc.
Da, m-am informat, am citit câteva articole, insa am inceput sa devin, într-un fel, paranoica, pentru că au loc prea des. Nu știu, mi s-au crăpat tavanul in camera și m-am speriat. Până să ies afara, s-au oprit. N-am apucat nici să mă scop de la masa.
Un pic de frica îmi este de cutremure, pentru ca este destul de tragic ce s-a întâmplat în Turcia și cutremurele mari produc dezastre neplăcute, însă chiar și asa tot cred ca ai șanse de supraviețuire chiar și sub acele dărâmături. Nu avem ce face în privința aceasta, dacă este sa se întâmple se va întâmpla oricum cu sau fără voința noastră, personal sunt de părere ca suntem protejați dezastre, pentru ca avem blocuri rezistente în România, iar acest lucru îmi diminuează frica în privința cutremurelor.
N ai de ce sa te temi, nu e ceva ce poți controla, preveni... Se poate întâmpla ca in Turcia, de 10 ori mai grav sau deloc. Nu putem sta cu frică zi și noapte.
A spus Arsenie Boca că va fi un cutremur care va șterge Bucureștiul de pe hartă, poate te mai consolează asta. )
DenX5400342 întreabă: