| Cami2003 a întrebat:

Buna!
Eu stau la căminul universității și, deoarece drumul până acasă durează undeva la 6-7 ore, am decis sa îmi iau un troler mare, ca sa îmi încapă toate lucrurile. Problema este că sunt la al doilea troler și se sparge plasticul, deși nu este exagerat de greu - îl pot duce cu ușurință în mână, când urc și cobor scarile-. Nu înțeleg de ce se sparge plasticul din interior atât de ușor. Aveți recomandări de magazine care vând trolere de o calitate decentă?
Mulțumesc!

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.In general trebuie sa platesti mai mult de 50-100 de lei pe un troler ca sa te tina. Eu am avut noroc cu unul ieftin care s-a rupt fix in ultimul an de facultate.

Lucrurile de carat acasa ce inseamna mai exact? Daca vorbesti de borcane si caserole grele ramase la pachetul trimis de mama, ar fi mai ok sa le pui pe alea intr-o sacosa, nu in troler.Valabil si pentru hainele murdare. Unele camine au spalatorii, dar considerand ca nu se respecta normele de igiena, eu inteleg perfect daca duci hainele acasa pentru spalat. laughing

| Cami2003 explică (pentru dullcat):

Nu borcane, mă refer la haine, lenjeria de pat, prosopul. Am platit 400 de lei pe troler. De asta îmi pare atât de rău că s-a stricat ultimul.

| dullcat a răspuns (pentru Cami2003):

Aa, nasol atunci.

| VoidEternal a răspuns:

Samsonite.