Ma amice, cred ca din cauza situatiei materiale si a educatiei, nu li s-au pus in fata ceva frumos, ci li s-au pus in fata de mici nedreptati si alte lucruri infecte, si ei au invatat din asta, nu e totala vina lor, poti sa spui ca e vina cuiva cand face ce face cu buna cunostinta
Prietene, hai sa iti zic un proverb care ti-ar prinde bine sa il auzi: Fiecare padure are uscaturile ei.Documenteaza-te si tu un pic daca ai respect fata de sine si de oameni la modul general, si ai sa afli, ca romanii au fost printre cele mai pasnice popoare, ei nu s-au dus sa invadeze pe altii niciodata, si-au muncit pamantul linistiti, spre deosebire de alte popoare.
Nu "sunt mai presus" dar sunt oameni de treaba si mai saritori decat unii romani. Inca un scandalagiu
Si nu judec pe nimeni dar am voie sa am propriile pareri
Ma cred cine vreau
Hai mars pana nu fac gargara
Mars sa-i zici mamicutei tale dragi. nu te-am jignit cu absolut nimic, dar ce sa-i ceri unui copilas fustrat cum esti tu.
AAA tu esti marele sugar de pl de la cosmote
Esti o mizerie care fura banii oamenilor
Suji pl
Calmeaza-te baietas, nu te mai umfla in pene la tastatura in fata monitorului.
de asta vorbesti si injuri in halul asta. Bai tarane, orice om cu cultura generala stie despre neamul vostru ca sunteti niste pocitanii date dracului. Si ce vrei tu sa demonstrezi acum? Te porti exact ca un tigan, cum am mai spus. Ia-te de mana frumusel cu ei si luati-va zborul din Romania.
,mdaa...ce ai putea sa ii ceri? Eu m-am abtinut pentru ca nu ii sta in fire unei fete sa vorbeasca urat, desi sunt plina de nervi.Domnule macedonean,cu tot respectul,dar ce vrei sa insinuezi tu acolo? Cu ce este mai presus Macedonia decat frumoasa noastra tara,Romania? Mai pune si tu mana pe o carte de istorie s-ai sa vezi ca romanii nu au avut un caracter infect ci si-au aparat tara asa cum au putut mai bine,apeland daca era nevoie la unele reactii nu tocmai umane.N-am vizitat Macedonia, ce-i drept.N-am cunsocut cultura, istoria sau oamenii.Dar, chiar sunt curioasa, de ce vorbesti asa? De ce ne lovesti unde stii ca ne doare?(unii inca mai sunt patrioti)
MadaAwwr întreabă: