anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista alergie la mere? ...sau nu neaparat alergie, cert e ca eu nu mananc mere niciodata... iar partea proasta e ca nu suport sa manance nici alte persoane in preajma mea...nu-mi place mirosul lor si nici zgomotul de atunci cand musti dintr`un mar...brusc mi se face frig si `pielea de gaina`, e f f f neplacut... iar partea proasta este ca nu tine de obisnuinta...am incercat sa ma obisnuiesc dar nu se poate!sad...`! In preajma mea nu se mananca mere!`...Deci, as putea face ceva?

6 răspunsuri:
| antonius74 a răspuns:

Da, cred ca exista si alergie la mere, deoarece poti face alergie la orice...
ce ai tu in legatura cu merele e cam ce am eu cand imi imaginez pe cineva ca isi pune un servetel pe dinti (stiu, e foarte ciudat...)
tot ce poti face e sa stai departe de mere, altceva nu cred ca poti decat sa mergi la niste sedinte la un psiholog (nu e o rusine sa vrei sa fii sanatoasa) ca sa te ajute sa treci peste aceasta "problema".

| Demoiselle a răspuns:

Mai adaug inca ceva...majoritatea persoanelor nu suporta zgomotul de atunci cand atingi creta de tabla...laughing pe mine nu ma deranjeaza asta!(eu am ce am cu merelesad)...asta ar insemna sa ii trimitem pe toti la psiholog?

| Demoiselle a răspuns:

De cate ori nu ti-am adus aminte... day dreaming

| Monique_3125 a răspuns:

Deci, sa`mi aduci aminte sa nu mai vin cu mere prin preajma ta...winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este o amintire, undeva ceva candva, cineva scrashnea din dinti, ai supt degetul si "racaiai"perna cu celalt degetzel si ti-a fost interzis, ai ureche muzicala si nu suport zgomotul sunetelor sparte si inalte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A, nu, nu mananci mere si nu stai nici in preajma celor care o fac.