| Curious2 a întrebat:

Buna, exista oameni care nu vor sa traiasca intr-o societate. Nu vor sa devina avocati, medici, profesori, ingineri etc.
Acesti oameni aleg sa traiasca in pustietate, intr-o grota, intr-o pestera, intr-o cabana construita intr-o padure.
Intrebarea mea este : Ati discutat cu asemenea oameni?
Daca da. Cum vi s-au parut? Ce ati invatat de la ei?

2 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Buna. Nu am intalnit, dar mi-ar placea.

| StrongHeart a răspuns:

Dar exista si triburi care inca vaneaza cu arcul si sulita ca sa isi procure mancarea,desi carnea e doar o mica parte din dieta,ei mananca multe fructe si plante.
As discuta,de ce nu? Asa cum as discuta si cu un avocat daca as avea nevoie sau de un medic daca as fi bolnav,asa as discuta si cu un om care vrea sa traiasca in pustietate,nu stii niciodata ce poti sa inveti de la orice persoana intalnesti in viata asta.
Si nu cred ca motivatiile omului ala de a se izola sunt complet nejustificate,adica stim cu totii cata poluare exista in oras,atat chimica cat si fonica,cand traiesti in natura esti tu cu tine, tu esti parte din natura. Oamenii au fost vanatori si culegatori mii de ani, nu vad nimic rau in a trai in natura. Poate nu esti la curent cu evolutia tehnologiei si ce se mai intampla, dar ai parte de liniste, care e destul de rara si pretioasa atunci cand traiesti la oras.