Nu e nici o problema in a purta tanga, atata timp cat vrei tu, nu ca te preseaza mama ta sa nu mai fii " bebe". Daca asta te va face sa te simti bine, cumpara. Dar nu te lasa influentata de nimeni, nici macar de mama ta. Bineinteles, ca sunt anumite decizii pe care nu le poti lua singura, data fiind varsta ta. Un copil trebuie lasat sa se dezvolte frumos, dupa cum poate si vrea. Poarta daca vrei, daca nu, nu purta. Oamenii sunt rai si zic multe. Nu suntem la fel. E normal sa ai par in anumite zone, ciclul, dezvoltarea sanilor. Toate astea fac parte din viata unei adolescente. Odata trebuie incepute toate, doar tu decizi cand, dar nu te lua dupa altii. Fii tu cum vrei sa fii, nu cum vrea altul. Multa bafta! ^_^
La 13 ani multe cunosc gustul interzis - e prea devreme pentru chiloti cu atan cwr numai ca se poarta da, lipseste sa ne trezim maine cu lumea care merge cu boaȘele la vedere pe strada
Nu te poți compară cu mama la capitolul asta, mama ta e femeie, tu în ești copil
Eu una nu vad ce sens au genul ala de chiloți, ii vad mai mult pentru femeii nu pentru fetite
Sunt sexy și atât, nu e nevoie sa fi sexy la ani taii, plus ca sunt f incomozi
Crezi ca să ai o ață în c*r e comod?
Ramai la cei clasici '
Sunt de 10 ori mai comozi decat aia care iti cad frate si ti se vede curu (incepand de la spate, nu de la picioare).
Depinde, fiecare considera ce vrea si din cate am inteles de la fete sunt mult mai comozi si NU vreau sa arat sexy sau ceva, vreau sa ma simt EU mai comod, crezi ca ma simt comod atunci cand sunt in public si chiloții normali imi intra in c*r iar eu nu pot face nimic gen sa imi ating fundul tranganu-mi chilotii? deci clar cred ca sunt mai comozi cei tanga si pana la urma sunt doar niste chiloti care sunt putin mai diferiti si pe langa asta, nimeni nu o sa vada ce fel de chiloți am si nimeni nu va fi interesat de asta, pererea mea
Poartă ce vrei, nu ma doar capul
Doamne fata, ce greseala ar putea fi? Eu port tanga de la 10-11 ani, nu ii suport pe ailalti. Oricum nu vede nimeni ce porti pe dedesubt, si daca vede macar n o sa rada de tine ca ai "chiloti de babe" ia ti fata linistita
RAY întreabă: