| Liviu321 a întrebat:

Buna fetelor! Am o intrebare pentru voi: ce parere aveti despre baietii care va abordeaza pe strada, in cluburi etc? Va deranjeaza, va place, voi daca erati baieti o faceati?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu am auzit că în afară obti sex ușor. laughing La o adică trebuie sa fi chiar idiot sa nu fwti ceva. Dar noi avem fete mai cumintele, mai de casa, nu-s așa panarame ca afara. laughing
Nu sunt eu de părere că e o nevoie așa mare. Mai mult o satisfactie,, că cine-s eu, că fwt atât de multe tipe", nu zic că e ceva rău in asta. Până la urmă sunt niște experiente, care te învață ceva, dar nu reprezintă maturitatea, in club-uri nu prea ai ce tipe să găsești de "calitate", să zic așa. Îți dai seama, nu?
E o pierdere de timp și de bani, doar compania unor tipe ușoare care se bucura oricum pentru că le oferi atenție și faci sex cu ele.

Eu nu exclud că mentalitatile învechite nu sunt ce trebuie, până la urmă trebuie sa ai pretenții de la una chiar și în ziua de azi, cum ar fi să-ti facă de mâncare, sa contribuie mult la viață ta, poate chiar sa te ajute cu multe chestii, nu doar aparat de făcut sex.
sa nu fi satisfăcut și gata să te de-a pe spate doar pentru că își deschide picioarele în fata ta, pentru că oricum o face pentru n tipi inainte-a ta, e doar randu-l tau sa te bagi laughing

24 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Iti raspund eu. Majoritatea sunt semi oripilate.

Pentru ca esti nesigur si pare ca abia ti-ai facut curaj.
Pentru ca esti prea sigur pe tine si ai glume din alea gen "si ce daca ai prieten, nu ma deranjeaza".
Pentru ca nu stii sa vorbesti cu ele si nu o faci natural, pare totul fortat si pare ca speri sa fu ți în seara asta.

Trebuie sa fii constient de fizicul tau, de asemenea. Ziceai la un moment dat că ai 1.70. La 1.70 nu te poti duce la ea cu atitudine de Cristiano Ronaldo dupa gol. Deci daca intentionezi sa o iei peste picior sau sa faci glume ca sa-ti ascunzi stima de sine scazuta, nu o face. Fii natural si relaxat si da-i de inteles exact ceea ce se întampla. Ai vazut-o, crezi ca e draguță și vrei sa vorbești cu ea.

Cand ziceam ca sunt semi oripilate, ma refeream ca sunt așa în momentul ăla, in cazul in care esti cum am zis mai sus.
Dar dupa vreo 30 de minute, n-o sa se mai gandeasca nimeni la tine, daca a fost aiurea. Deci, nu te gandi ca gata, o sa zica tuturor ca a vrut sa o agate unul pe strada.

| Liviu321 explică (pentru LoveSleep):

Nu imi dau seama daca esti femeie sau barbat, as tinde sa cred ca esti barbat. Legat de treaba cu nesiguranta...e normal. Daca e prima oara cand o faci, nu poti fi sigur pe tine, tupeist etc cat sa iasa abordarea perfecta. Stiu ca femeile se asteapta ca barbatii sa fie perfecti, desi ele nu sunt nici pe-aproape, dar asta e viata barbatului: ori perfect, ori deloc.
Iar la chestia cu "am prieten" multe o zic sub forma de test, sa iti vada reactia. Daca chiar au, multe vor pleca pur si simplu ori nu vor da niciun Insta, numar de telefon etc.
Nu prea vad ce are treaba cu inaltimea. Adica barbat=om inalt, scund=prost, slab, nasol, plictisitor etc? Messi are 1.70 si e cel mai bun din lume si nu e singurul pitic care e cu mult peste "barbatii perfecti" la care tind femeile. Din pacate, asta e strict ce tine de educatia noastra, a romanilor. Nu poti tu ca femeie sa fii cu un barbat mai scund decat tine chiar daca e un super tip pentru ca., pentru ca ce zice lumea?!
Din ce am vazut, o abordare nu dureaza foarte mult, 2-3 vorbe si cam atat. Restul pe net si poate la o prima intalnire.

| LoveSleep a răspuns (pentru Liviu321):

"Legat de treaba cu nesiguranta...e normal. Daca e prima oara cand o faci, nu poti fi sigur pe tine, tupeist etc cat sa iasa abordarea perfecta."

Hei. Treceam pe lângă tine, mi s-a părut că ești super drăguță și am zis să vin să vorbesc puțin cu tine. Dacă tremur puțin să știi că nu e din cauza ta, am o bombă pe sub tricou și nu mai țin minte dacă trebuia să o detonez la metrou sau în ratb. Care îți place mai mult?"

hahahaha, ce amuzant sunt.

Ideea e că ori ii spui direct că te ca. pe tine de frică, ori i-o zici într-un mod amuzant. Las-o să creadă că ești conștient de asta, e mai bine decât să roșești și să tremuri în fața ei, dacă ești timid sau ceva.

"Iar la chestia cu "am prieten" multe o zic sub forma de test, sa iti vada reactia."
Nu există femeie pe pământ care la o abordare față în față îți spune că are prieten ca să te testeze. Îți spune că are prieten fie să scape de tine, fie chiar are. Dacă continui în oricare dintre situațiile de mai sus, o să fie aiurea pentru amândoi.

"...ce legatura are înălțimea".

Nu vorbim despre educație aici. Tu trebuie să fii conștient de atuurile tale și trebuie să i le arați pe alea, nu sa-i fluturi in față defectele, indiferent dacă te dereanjează sau nu.

Messi nu e cunoscut pentru că agață femei în club, exact asta ti-am zis si eu.

2-3 vorbe e când arați bine, pentru că oricum îți dă numărul pentru că te place dpdv fizic, nici nu contează ce zici tu acolo.
Dacă vrei s-o agați pe bune și nu ești Messi, cum ziceai, ai nevoie de mai mult de 2-3 vorbe.
Sau poți să ignori toate astea și să trăiești cu impresia că dacă te judecă pentru aspectul fizic, e pierderea ei. Când e fapt e și pierderea ta și vina ta, pentru că nu i-ai dat altceva.

| Liviu321 explică (pentru LoveSleep):

Sunt perfect de acord ca trebuie sa fii constient de emotiile si trairile tale. Si barbatii sunt tot oameni, cu trairi si sentimente diverse. E trist ca o mare de femei considera barbatii niste "oameni de tinichea" care nu au voie sa planga indiferent de ce patesc, care trebuie sa aiba mereu o atitudine sigura pe ei, uneori chiar de "bad guy", ca deh, asa au barbatii prin filmele hollywoodiene. Gresit si total eronat. Le ai, esti constient de ele, mergi mai departe pana inveti sa scapi de ele sau sa le accepti ca atare.
Nu as spune ca va fi aiurea pentru amandoi. Din abordarile pe care le-am vazut pe net, uneori tipii primea ce isi propuneau, chiar daca tipa "avea prieren". Eu daca as fi femeie si m-ar aborda unul random pe strada si as avea cu adevarat prieten caruia as vrea sa ii fiu fidela, i-as spune direct "apreciez ca te simti atras de mine, dar am prieten si il iubesc cu adevarat. Sa ai o zi buna" si as pleca. Dupa o astfel de replica, poate sa te abordeze si Bradd Pitt ca tot l-ai dezarmat intr-un mod frumos. In schimb daca o spui dar ramai acolo, e ciudat pentru ea si ii ofera respectivului o mica sansa, cel putin in mintea lui.
Eu zic ca nu e o problema atat de grava inaltimea. Si nu e ca si cand unul de 1.70 ca mine ar aborda o tipa de 1.90. Nu, clar ca s-ar duce la una de 1.60-65, pe acolo.
L-am dat exemplu pe Messi in ideea ca indiferent de inaltime poti construi lucruri minunate, in ciuda faptului ca oamenii rad ori nu au incredere in tine. Iar femeile, cel putin din Romania, judeca foarte transant cand vine vorba de inaltimea unui barbat. Eu nu am o problema cu inaltimea mea, doar ea are. Cam asta e ideea.
Ziceam 2-3 vorbe pentru ca fiind pe strada, probabil si el, dar si ea se grabesc undeva, la scoala, serviciu etc, e greu sa te intinzi sa vorbesti cu o persoana necunoscuta pe strada 30 minute. Un salut, un compliment sau ideea pentru care o abordezi, schimbat cateva impresii intrebari, cerut numarul, inca o idee sa nu pleci direct dupa ce ai primit numarul, sa creada tipa ca doar asta voiai, dupa care un salut, eventual daca tipul are mai mult tupeu o imbratisare, un sarut pe obraj si cam asta ar fi. Cred ca 7-8 minute cel mult poate fi ok.
Daca judeca dupa aspectul fizic, atunci chiar e pierderea ei. Doar pierderea ei. Daca ea se uita la un barbat doar din punct de vedere fizic atunci e ok. Sa ramana cu cei cu trup de Adonis caci eu nu vreau o femeie care sa ma vrea doar pentru atat. Nu de alta, dar atunci cand nu vei mai avea acel trup, ce va face tipa? Sau daca apare unul mai bine facut, fuge direct cu el? Nu, asta sunt fetele botoxata, siliconate care balesc la barbati bine facuti, cu masini luxoase si care isi petrec viata la Loft, Moft, Bamboo si alte locatii unde se poarta ochelarii de soare in interior cu lumina obscura.

| SilentRain a răspuns:

Cretini care se baga în seama pe strada ma enervează '
Nu știu cum sta treaba cu cluburile

| Sofer a răspuns:

O făceam dacă vedeam o fata care cred eu ca ar ieși ceva din abordarea asta.

| Emma30555 a răspuns:

Pe strada nu e în regula, în cluburi e ok, e un mediu în care poți socializa. Pe strada cei ce o fac par ciudați, poate dacă e un grup de fete și un grup de băieți la plimbare sau în parc merge, dar sa fi pe strada cu treaba, poate te duci la farmacie sau ai o treaba și te abordează cineva asa aiurea doar ca te vede, da foarte prost.

| Dalmore a răspuns:

Aș vrea să fiu invizibilă pentru bărbați, chiar nu înțeleg ce femei se entuziasmează când apare un tip de nicăieri și se bagă în seamă, mai ales dacă sunt și singure, într-un loc mai retras...
Dar mă rog, eu am traume laughing

M-a enervat asta: "Iar la chestia cu "am prieten" multe o zic sub forma de test, sa iti vada reactia."
NU! Nu ne pasă! Sincer. Singura chestie de care ne pasă e să nu reacționați aiurea din cauza refuzului ca să putem ajunge întregi acasă. De asta cred că fiecare tipă și-a dat un număr, un Instagram, niște date despre ea măcar o dată în viață numai ca să scape de un tip pentru că era ORIPILATĂ.

Mie la ''am prieten'' mi s-a răspuns odată cu: și ce, ești o sfântă? :-&

| Dorotheea21 a răspuns:

Este treaba lor sa ne abordeze, nu o sa o fac eu.
Daca abordarea este inteligenta sau facuta cu umor, ma amuz si atat. La celelalte nu am reactie, este cea mai buna modalitate sa scapi repede de ei, altfel, orice reactie as avea, ar fi o invitatie sa se tina scai.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dorotheea21):

Păi ție dacă-ți place de un băiat nu-l abordezi? sad

| Liviu321 explică (pentru Dorotheea21):

Nu prea se intelege ce anume vrei sa zici, prin ultima idee. Daca abordarea e ok, poti sa ii oferi respectivului numarul de telefon, Insta ceva, eventual sa te vezi cu el la o cafea ceva sau nici macar atat pentru ca te-a abordat pe strada?

| Drimmero a răspuns (pentru Dorotheea21):

Ai oferte multe?

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Liviu321):

Cu ultima idee ma refeream la abordarile din topor, la care nu reactionez.
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar oricat de bine~politicos~haios ma abordeaza un necunoscut pe strada, NU primeste numarul meu de telefon. Daca nu este o usuratica, nici o fata nu iti va da telefonul pe strada, dupa trei vorbe, astea sunt vise, sau filme.

| Dorotheea21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu. Niciodata nu am facut eu primul pas.

Păi și dacă el nu-l face cum faci să rămâi întreagă la minte?

Cu greu raman intreaga la minte daca nu fac eu primul pas si nu il abordez pe strada, sau in cluburile in care merg de trei ori pe an. rolling on the floor
In cluburi este perfect sa agati pe cineva pentru o relatie, atmosfera este calda si calma iar linistea iti permite sa vorbesti doua, trei ore cu cel sau cea pe care ai pus ochii. laughing
Daca stiam ca intrebarea adresata noua 'cum privim baietii care ne abordeaza pe strada', se va transforma in sfaturi pentru agatat femei usoare pentru un sex, nu ma mai oboseam sa imi scriu parerea.

Păi stai așa... Mi-ai spus că nu ai făcut niciodată primul pas. Mai există și alte locuri unde cunoști băieți și fete. Poate la școală, sau într-un cinema, teatru sau dacă ieși cu niște prieteni și cunoști o persoană nouă.
Eu te-am întrebat, și cred că ai înțeles... atunci când placi un băiat, și lui în momentul ăla nu îi arde de fete, de ieșiri șamd, tu, nu-i dai de înțeles nimic? Dacă îți place de cineva, cum faci să reziști? Faptul că băiatul ar trebui să abordeze, și mie mi se pare natural și firesc să fie așa, nu cred că e răspunsul...

Daca mi.ar place de cineva si nu am in momentul acela prieten, cred ca ii prind privirea de cateva ori, si daca nu vine la mine, pa. Pana acum nu s-a intamplat, si oricum nu s.ar intampla cu un tip intalnit pe strada sau in club. Arat destul de bine incat sa nu fiu nevoita sa abordez eu.

| Liviu321 explică (pentru Dorotheea21):

Nu ma dezamagesti cu nimic, stai linistita. Nu mai incerca sa ai atitudinea asta de "bad girl" cu mine, cred ca ti-am vorbit destul de ok si deschis. Nu am pus aceasta intrebare aici ca sa aflu cum sa ajung mai repede in chilotii vostri, pana acolo, surprinzator sau nu, e nevoie de mai mult pentru un barbat care are un gram de respect fata de el. Stii, e o vorba in batrani "de frumoasa, e frumoasa, de desteapta...e tot frumoasa". Nu doar frumusetea e importanta ca sa poti sa iti doresti sa ajungi cu o femeie in pat. Si altele sunt importante. Era strict un punct de vedere feminin despre partea cu abordatul. Atat.
Cat despre partea cu numarul de telefon, iar te grabesti ca fata la maritis si citesti printre randuri. Am spus numar de telefon, INSTA. Pot continua cu Facebook, Snap si alte platforme de messenger, in afara de numarul de telefon care cica e mai personal. O prostie in realitate. Un nebun te va hartui si pe net, nu doar la telefon daca e sa o luam logic. Daca tu crezi ca astea sunt vise sau filme uita-te pe Youtube la abordari de genul. O sa ai o surpriza. Sau poate tipii respectivi au platit cateva sute, poate mii de fete sa le dea numarul de telefon. In orice caz, o femeie care face asta nu e o usuratica. Cum nici atunci cand faci doar sex cu un barbat, nu esti usuratica. E perfect normal. Daca societatea nu accepta, nu inseamna ca detine adevarul suprem. E trist ca tocmai o femeie gandeste asa despre suratele ei.

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Liviu321):

Nu am deloc o atitudine 'bad', asa ai interpretat tu.
Cat de gresita este interpretarea asta?
La raspunsul lui SilentRain nu a simtit nimeni nevoia de comentarii, v.ati tinut respiratia.
Asa este, eu sunt 'badgirl' aici. laughing
Noapte buna.

Deci pentru tine abordarea este o "pacoste".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa abordezi pe strada sau in club sunt cele mai proaste locuri in care sa faci asta. In club merg oamenii să se distreze, nu sa își găsească gagiu de făcut sex.

Acum o săptămână o tipa care o cunoșteam, am salutat-o deși ea nu și-a dat seama cine sunt pentru că purtam o.masca care imi.acoperea toată fața, pentru câteva momente se citea panica pe fața ei laughing. Doar pentru simplu fapt că am bagat-o in seama. Trebuie sa integi că fetele au experiențe nașpa cu diferiți dubioși/dobitoci care le abordează in cele mai penibile moduri sau chiar își dau la l@ba pe la spatele lor și nu mai pot scăpa de ei. Daca ești refuzat pe strada nu e neapărat că tu ai fi o persoana rea, dar tipa din experiențele ei trecute se ferește să fie deschisă pe strada.

Fetele sunt exact ca și pisicile, trebuie sa le lași pe ele să te observe prima dată, poate chiar să-ți de-a semne că vor ceva de la tine. După sa acționezi tu.
Poate sa funcționeze și abordarea la rece, dar e cu rezultate minime.

| Liviu321 explică (pentru anonim_4396):

Ciudata treaba. laughing Multi am auzit ca s-au combinat in club si au facut sex, nu vad nimic rau in asta. E o nevoie fiziologica pe care daca esti suficient de deschis o poti satisface si asa.
Am un prieten care locuieste in Germania. La un moment dat, am discutat cu el despre chestia asta, cu abordarea fetelor, cum e la noi vs cum e la ei. Imi spunea ca o face des, ca discuta cu femei random pe strada, in parcuri, cluburi etc si in ciuda faptului ca are ceva emotii, fetele nu il privesc ca fiind un non-barbat. Tot obtine ceva, iese la date-uri, face sex si totul e vazut ca fiind normal, nimic iesit din comun. In schimb, cand i-am spus ca la noi femeile mai ca vor sa te bata pentru ceea ce vrei sa faci, a ras. Si cam asta e paradoxul la noi, la romani. Vrem o tara ca afara, dar nu prea. Vrem salarii, spitale, viata buna in general. Dar aceste schimbari importante sa nu ne implice pe noi direct. Noi doar vrem, dar nu oferim nimic in schimb. Aceeasi mentalitate incuiata si obosita, adoptata de prin vremurile cenusii dar pe care inca o avem. "Nu e normal sa abordezi o femeie pe strada pentru ca pari dubios" sau "saracutele, sarmane fiinte, au dat de fel si fel de dubiosi, de asta au ajuns sa se sperie de oricine". Hai sa nu mai vedem barbatii niste nenorociti iar femeile niste caprioare nevinovate cu ochi blajini. Nu toti barbatii sunt violatori, batausi etc. Daca tu ai dat doar peste genul asta de barbati, e cazul sa iti pui niste intrebari, sa faci niste schimbari la tine pentru ca nu e normal ce ai atras. Sunt multi barbati faini care asteapta doar o sansa, macar. Nu e nimic gresit in a vrea sex de la o femeie, e un lucru normal, o nevoie fiziologica cum am mai spus.
Asta cu "sa iti dea ele semne ca te plac", e greu cand nu arati top of the top. O stiu pe propria piele, femeile se uita la un anumit tip de barbati. Daca barbatii ca mine asteapta "semne" de la femei, atunci raman pentru totdeauna singuri. De asta e nevoie de ceva curaj

| Liviu321 explică (pentru anonim_4396):

Mda, mai "cumintele" dar majoritatea prostituatelor din afara sunt romance. Suntem locul 1 in Europa la video-chat si intre primele in lume, dar noi avem fete cumintele? Stiu, o fac din cauza saraciei, sarmanele de ele. Hai sa nu exageram. Sunt muuulte moduri prin care poti face bani si altfel. Nu zic ca e total gresit sa te prostituezi, mai ales daca iti asumi asta. E perfect normal intr-o tara civilizata. Zic doar ca "cumintele" la romance, nu prea se pupa. E ca si cand ai spus ca in Botosani se bea putintel, sau ca in Vaslui barbatii isi arata iubirea fata de femeie cu parul sau ca o femeie e "putin" insarcinata. Ai inteles tu ideea?
Nu ma intelege gresit, nu am zis ca eu sunt obsedat sexual. Dar da, sexul e o nevoie fizilogica pe care a spus-o stiinta. Daca nu simti nevoie sexuala, nici macar auto-satisfacere atunci e posibil sa ai niste dereglari hormonale care cu timpul sa afecteze si altceva, nu doar libidoul. Macatul prost sau in exces cu multa mancare procesata, lipsa somnului, stresul etc sunt doar cativa din factorii care influenteaza aceste dereglari hormonale.
In cluburi, in mare da, nu poti spune ca gasesti oameni de calitate. Dar nici nu as spune ca toti de acolo sunt o apa si-un pamant. Exists exceptii. Important e sa stii sa filtrezi. Spre exemplu, nu o iei de nevasta pe cea care danseaza pe boxa, urla, bea pahar dupa pahar, trage linii si se plimba prin bratele tuturor barbatilor iar tu esti stilul tocilar. Clar nu. Dar probabil sunt si exceptii de barbati si femei ok care merg in club mai rar sau mai des.
Din pacate, multi barbati se bucura strict de partea sexuala oferita de femei. O privesc ca pe o ofranda si ele la fel. Desi sexul e placut si pentru femei. Desi un barbat nu tot timpul se simte bine cu o femeie in pat, chiar daca isi da drumul. Din pacate barbatii din ziua de azi considera ca daca au primit sex de la o femeie, gata asta e tot. L-au apucat pe Dumnezeu de picior. Total gresit. Si tu ca barbat trebuie sa ai anumite pretentii si sa filtrezi femeile. De asta vezi barbati faini in relatii toxice cu femei cine stie cum. Pentru ca ei nu au avut pretentii, au vrut sa aiba pe cineva. Nu au avut incredere in ei si au ales ce trebuia sa ramana neales. In schimb, femeile au muult mai multa incredere in ele fata de barbati. E si normal, cand stii ca 100 de flacai te vor, normal ca ai incredere in tine. Si uite asa femei de 5-6 cred ca sunt de 8, iar cele de 10 au impresia ca pentru ele nu exista barbat asa perfect. E total gresit. Femeile ar trebui sa fie mai deschise, sa socializeze mai mult, sa cunoasca barbati fel si fel, nu sa aleaga doar ce le place fizic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Liviu321):

Și eu am auzit că în afară obti sex ușor. laughing La o adică trebuie sa fi chiar idiot sa nu fwti ceva. Dar noi avem fete mai cumintele, mai de casa, nu-s așa panarame ca afara. laughing
Nu sunt eu de părere că e o nevoie așa mare. Mai mult o satisfactie,, că cine-s eu, că fwt atât de multe tipe", nu zic că e ceva rău in asta. Până la urmă sunt niște experiente, care te învață ceva, dar nu reprezintă maturitatea, in club-uri nu prea ai ce tipe să găsești de "calitate", să zic așa. Îți dai seama, nu?
E o pierdere de timp și de bani, doar compania unor tipe ușoare care se bucura oricum pentru că le oferi atenție și faci sex cu ele.

Eu nu exclud că mentalitatile învechite nu sunt ce trebuie, până la urmă trebuie sa ai pretenții de la una chiar și în ziua de azi, cum ar fi să-ti facă de mâncare, sa contribuie mult la viață ta, poate chiar sa te ajute cu multe chestii, nu doar aparat de făcut sex.
sa nu fi satisfăcut și gata să te de-a pe spate doar pentru că își deschide picioarele în fata ta, pentru că oricum o face pentru n tipi inainte-a ta, e doar randu-l tau sa te bagi laughing

Întrebări similare