| LordCristobal a întrebat:

Buna fetelor!
Am o mica curiozitate în privința unghiilor mari.
Voi puteți face activități prin casa cu unghiile alea mari?
Dar când vă duceți la toaleta și faceți treaba mare nu va rămâne murdărie printre unghii?)))))

Răspuns Câştigător
| Together a răspuns:

Cu siguranta, de-aia isi dau cu oja, sa nu se vada laughing

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Together):

Hahaha rolling on the floor) eu zic sa ne spuna aia care au fost cu vampe d'astea

10 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Am unghiile mici, dar întrebarea cu mersul la baie nu am înțeles-o niciodată. Voi vă ștergeți cu unghiile, nu cu degetele? straight face Cum naiba țineți hârtia aia în mână de vă băgați unghiile în anus?

Oricum, mie mi se pare că se descurcă cu unghiile și chiar le ajută la activități migăloase.

| LordCristobal explică (pentru supadeceapa):

Păi la unele unghiile sunt atât de mari încât nu își prea pot folosi degetele.

| supadeceapa a răspuns (pentru LordCristobal):

Incă n-am trăit să văd așa ceva, dar uite un tutorial aici:
https://www.youtube.com/watch?v=NhW7W8ulT8o&t=47s
Nu mi se pare mare filosofie.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Tu crezi ca o sa raspunda macar una sincer la ultima parte? rolling on the floor Ai mai pus intrebarea, iar o sa fie stearsa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am unghii mari. Și nici date cu ojă. Nu suport așa ceva.

| troleibuz a răspuns:

Unii oameni se descurca si fara maini, iar voi va intrebati cum se sterg la fund persoane cu degete si unghii, unghii pe care chiar daca si le foloseste in procesul asta, sunt acoperite de hartie?

| DARLINGx a răspuns:

Nu cred că va răspunde nimeni la întrebarea asta,, care s-ar șterge cu degetele dacă la asta te-ai referit

| Yparisa a răspuns:

Se numeste hartie igienica si apa cu sapun. Ar trebui sa incercati si voi.

| Cynthia20 a răspuns:

Eu mă spăl.
Când te speli sau te ștergi cu mâna, chiar dacă ai sau nu o hârtie sau un prosop in ea, îți folosești unghiile?