| Dragosres111445 a întrebat:

Buna fetelor ce părere aveți de moda de azi adică, hainele strâmte la baieti, credeti ca acestea îi feminizeaza pe barbati? Cum ar trebui să fie bărbații îmbrăcați? Eu unul nu sunt de acord cu hainele strâmte, parerea mea e că bărbații trebuie să nu mai poarte haine strâmte.Voi ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| Florentina9210 a răspuns:

Alea stramte le scot in evidenta burtica si sunculitele de la fast food. De aceea le poarta, deoarece ei cred ca le scot in evidenta muschii, pardon, grasimea!
Eu sunt de parere ca un baiat sa poarte o pereche de jeansi cu o pereche de pantofi cu un tricou+geaca de piele.

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Tu de toti te iei,, esti perfecta si nu stiu asta? Crezi ca asa trebuie sa ne imbracam?

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

Da ce problema ai tu prin afirmatia facuta de mine?
Mie asa imi place sa vad un barbat imbracat. Si nu, nu ma consider perfecta, insa nu cred ca trebuia sa aduci in discuti ''perfectiunea'' cu vestimentatia favorita de mine!
Daca tie nu ti-ar sta imbracat asa sau nu iti place acest outfit e problema ta. Eu am dat doar o sugestie, nu am dat cu parul'!

16 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sunt groaznice! Deci sunt cele mai scarboase lucruri ever, mai ales crop top la baieti, doamne e ireal asa ceva. Blugii stramti sunt ok pana la un punct, dar nu exagerat de stramti. La fel si tricourile, nu zic ca trebuie sa fie de 3 ori cat ei, dar sa fie stramt cat inca sa arate ok.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

De ce nu ai pus un avertisment pentru link-ul ala? laughing

| Drimmero a răspuns:

Sunt si ei femei de treaba/

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Moda in general este impusa de oculta mondiala care controleaza marile case de moda. Moda vestimentara vine ( nu singura ) la pachet cu alte metode de stergerea identitatii indivizilor, popoarelor, si manipularea lor catre nihilism ( vezi curentul hipie anii '60 ).

| Divy a răspuns:

Nu cred că mă încadrez la mărimi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-mi plac pantalonii mulati la baieti dar fiecare isi alege metoda contraceptiva dupa buzunar.

Mi se pare o prostie treaba asta cu feminizarea barbatului dar normal ca "EI" au bagat tot felul de tendinte ( sprancene pensate si tatuate, elilare si tot felul de coafuri care necesita produse pentru coafura la barbati ) pentru marirea profitului. Cine poate sa aleaga ce e ok bine cine nu ..vai de retina noastra.

Imi amintesc ca ma duceam la liceu si din autobuz il vazusem pe unu in trening roz, am ras isteric pana am coborat. laughing

| August99 a răspuns:

Depinde cat de stramte. pot sa fie stramte si sa arate bine sau pot sa fie exagerate si sa arate urat. Pot sa se si penseze si sa arate bine dar totul are o limita pana sa arate ca niste femei.

Răspuns utilizator avertizat
| August99 a răspuns (pentru Dragosres111445):

Eu ma refeream strict la aspect. Normal ca nu imi plac baietii care is mai muieri ca o fata.

| nugasescusernameliber a răspuns:

Ca gandesti bine. Expresia sa intrii in pantalonii femeii nu se referea sa intrii la propriu in pantalonii ei.

| Yngridy a răspuns:

Hei! Nu neaparat ca hainele mulate ii feminizeaza, dar le da o nuanta de "smecherasi" "golanasi" (scuze de exprimare dar nu imi trecea altceva prin cap)
Baietii trebuie sa fie baieti cum ar trebui ca si fetele sa fie fete (sa poarte fusta asa cum este normal). Sper ca nu te-am incurcat... ☺

| PeFuga a răspuns (pentru Yngridy):

Mai degrabă hainele mulate le dau o nuanţă de spiriduşi... Ceva ce nu prea inspiră seriozitate şi încredere...

Răspuns utilizator avertizat