Eu nu am purtat tocuri (si alea foarte mici) numai la ocazii specilale ca nu am nevoie ca sunt destul de inalta 1.78 si cu tocuri nu mi-a-si mai gasi barbat pe masura
Eu port tocuri doar la ocazii speciale: petreceri, nunti etc. Totusi mi-as dori sa port mai des. Dupa parerea mea o femeie care poarta tocuri isi arata eleganta si stilul. Bineinteles, nu tocuri exagerate
Bineinteles, pana voi murii!
Ador tocurile cui chiar si dupa atatia zeci de ani!
Bineînțeles.
Port tocuri. Respir tocuri. Ma plimb pe tocuri, dorm pe tocuri, mănânc pe tocuri, beau pe tocuri, mestec orbit pe tocuri, etc. Tocurile sunt alfa si omega, moartea si învierea. Tocurile sunt TOTUL.
Acum vorbind serios, Nu. Prefer sa fiu cat mai aproape de sol. Mai ales acum, pe gheață. Nu am de gând sa imi rup picioarele.
Eu port doar la ocazii si asa sfatuiesc pe toata lumea sa faca. Zilnic nu-s deloc indicate
Spune-i asta si lui Balaban
A câta întrebare despre tocuri este asta? Fără supărare, dar incep sa cred ca doar asta te interesează.
Da.
Si cand se lasa searaa
din Bucuresti in Timisoaraa
Oamenii mei nu stau deloc pe looc
Cand vad femei urcate sus pe toc toc
Sus pe toc
Tot timpul pentru ca imi plac chiar daca sunt incomode dar si pentru ca sunt scunda (1.60)
Adaptam tocul in functie de sezon.Acum purtam botine/bocanci/cizme cu toc gros si platforma antiderapanta
Din pacate eu nu prea pot purta ...am 1,75 sunt deja inalta, daca o sa imi mai pun si tocuri o sa fiu o ciudata
Acum iarna port in fiecare zi, dar nu foarte mare tocul. Pentru mine tocurile sunt foarte bune, mi-au indreptat picioarele
anonim_4396 întreabă:
petalouda întreabă:
anonim_4396 întreabă: