anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună fetelor?
Voi ce faceți ca sa păreți mai feminine? Ce atitudine abordați și cum reușiți sa fiți feminine în fiecare zi?

Răspuns Câştigător
| BumiWolfie15 a răspuns:

Nu știu, porți rochii, fuste(decente) și îți faci make-up.În principal ca atitudine să nu înjuri sau să spui alte cuvinte urâte și să ai maniere. Această variantă ca și concept general.
Personal nu depun niciun efort. Niciodată în viața mea nu m-am trezit eu așa de dimineață cu gândul de a fi mai feminină, poate doar la evenimentele speciale (doar purtam o rochie și ruj în rest nu făceam nimic altceva ). Dincolo de o femeie, sunt un om. Nu trebuie să îți demonstrezi apartenența unui gen, doar fii un om decent! Mă trezesc dimineața cu dorința de a îndeplini scopul menționat anterior. Urăsc să pierd timp pentru a încerca să mă încadrez în standardele conforme de feminitate ale societății.

1 răspuns:
| oglindasultanului a răspuns:

Cred ca " poarta bijuterii, nu injura, parul lung" e noua moda masculina sad. Deci pentru feminitate, machiaje, fuste, decoltee, exact ce nu suport.Si tocurile, si cred ca trebuie sa fi "draguta si induratoare" cu toti "scarbosii".