| alinaaaa03 a întrebat:

Buna funda
ma ajutati va rog?
Sunt intr-o relatie de 1 saptamana. dar am facut o greseala mare, mi-am inselat prietenul. de ce? pentru ca nu stiu ce e cu mine, nu am sentimente pentru actoalul, am sentimente pentru baiatul de aseara, iar pentru prietenul meu nu, baiatul de aseara a fost doar o aventura, nimic mai mult, pentru el. aman2 avem prietenii. dar nha simt ca il iubesc pe cel de aseara, il cunosc de cand eram micuta, stiu ca am facut o greseala aseara. ma ajutati imi spuneti ce sa fac? sa ma indragostesc de baiatul cu care am o relatie de 1 saptamana? chiar vreau o relatie cu el. dar nu pot sa tin la el.crying. cum sa fac sa tin la el/ sa ma apropii de el? va rog ajutati-ma niste sfaturi. orice va rog. funda+vot va rog

Răspuns Câştigător
| Lore14785 a răspuns:

Alina draga suntem oameni, cu totii gresim. Deocamdata nu poti sa-l iubesti pe actualul.intr-o saptamana. La inceput e mai greu, pana cunosti persoana, pana te obisnuiesti cu ea va trece ceva timp, deci te sfatuiesc sa ai putina rabdare.cel putin este bine ca iti pare rau si asta inseamna ca ti cat de cat si la prietenu tau actual, altfel nu te-ar mai fi interesat. Deci calmeaza-te si va fi totu ok. Mult succes

2 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Tot ce trebuie e doar să spui adevărul.

Nu-l iubeşti pe actual, atunci despartete ascultăţi inima nu încerca să te apropii de el dacă acum nu simpţi ceva pentru el. Şi dacă cel pe care îl iubeşti te-ar iubi (adică poate te iubeşte din moment ce l-ai înşelat pe actual cu EL, asta însemnă că şi el şi-a înşelat fata. ) ar spune şi el adevărul.

| Urzi23 a răspuns:

Citi ani ai iepurasule de esti atit de nestatornic si dupa aceia plingeti cu riuri de lacrimi ca ei sunt rai si voi niste bieti ingerasi.